PASTA MET GEGRILDE GROENTEN

mei 1, 2019 | Food, Recipes

PASTA MET GEGRILDE GROENTEN | ENJOY! The Good Life

PASTA MET GEGRILDE GROENTEN

Op ENJOY! heb je al vaker recepten met gegrilde groenten voorbij zien komen. Ik ben fan van deze veggies. Simpelweg omdat het gemakkelijk is en je er veel gerechten van kunt maken. Je doet even een therapeutische haksessie. Gooit de groenten in een ovenschaal met wat kruiden en olijfolie. Schuift het in de oven en klaar! Daarna kun je het verwerken in lasagne, gegrilde groenten schotel, couscous met merquez worstjes, gegrilde groenten bij de kaasfondue, pasta salade, Turks brood met mozzarella, Heks’nkaas en groenten etc.

PASTA MET GEGRILDE GROENTEN | ENJOY! The Good Life

Dit keer verwerkte ik de groenten in een pasta. Lekker makkelijk als je uit je werkt komt, weinig tijd hebt en toch een gezonde maaltijd op tafel wilt zetten. Wil je het extra gezond maken, dan gebruik je in plaats van gewone pasta, volkoren pasta. Krijg je net wat meer vezels binnen en ben je sneller verzadigd.

Ik gebruik voor dit gerecht geen gehakt door de saus. Als je het wel lekker vindt, dan kun je dat natuurlijk gewoon toevoegen. Met dit recept kun je alle kanten op.

Ingrediënten:

PASTA MET GEGRILDE GROENTEN | ENJOY! The Good Life PASTA MET GEGRILDE GROENTEN | ENJOY! The Good Life

Aan de slag

Verhit olijfolie in een pan met een dikke bodem. Fruit hierin zachtjes de ui en de knoflook. Voeg hierbij de gegrilde groenten. Laat even meebakken en voeg er de tomatenblokjes, peper, zout en kruiden bij. Laat dit even pruttelen.

In de tussentijd kook je pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als deze gaar is, giet je het af en roer je de pasta goed door de saus. Rasp nog even royaal de Parmezaanse kaas over de pasta als je deze opdient.

PASTA MET GEGRILDE GROENTEN | ENJOY! The Good Life

ENJOY! a delicious pasta dish.

Beeld: ©ENJOY! The Good Life

 

Paringsdrang

Paringsdrang

De zon schijnt ineens tierig, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen rond. Het is lente! Mijn favoriete seizoen en het is volop genieten. Toch brengt de lente een bepaalde onrust met zich mee. Ook dit jaar ben ik weer veel te laat op rantsoen gegaan. Dat...

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

Wie ENJOY! volgt of mij kent, weet dat ik meestal met rood gestifte lippen door het leven ga. De één gruwelt er van, ik hou er van. Rood is mijn favoriete kleur en past bij mij. Als ik 's ochtends opsta en er belabberd uitzie, geloof mij dat gebeurt steeds vaker met...

Lees meer
Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Met pijn in het hart ruilde ik zeven jaar geleden mijn helderblauwe, kleine, Duitse mobiel met zilveren ster in. Ik hecht veel waarde aan zaken die mij niet in de steek laten. Heel wat jaren was dat deze automobiel, maar helaas liet hij mij steeds vaker in de steek....

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: