Samenwerken met ENJOY! The Good Life

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ENJOY! The Good Life. Dat kan op verschillende manieren en hieronder leg ik je uit hoe.

ENJOY! The Good Life is een persoonlijk lifestyleblog over genieten van het leven in de ruimste zin van het woord. De onderwerpen zijn dan ook uiteenlopend en elke dag verschillend. Lekker eten, reizen, uitstapjes, mode, die goede fles wijn, make-up, mindfulness, interieur en meer…. Van kleine geluksmomentjes tot groots genieten.

Vrijwel alles is gebaseerd op persoonlijke ervaring zodat de lezer van ENJOY! een eerlijke aanbeveling en mening kan verwachten.

Schrijven in opdracht:

Graag schrijf ik mooie artikelen , zowel online als offline. Eventueel zorg ik daarbij voor mooi beeldmateriaal zodat er een complete en tot de verbeelding sprekende reportage tot stand komt. Deze kan al dan niet gepubliceerd worden op de website van ENJOY!

Ook een eenmalige column schrijven doe ik graag of wie weet zelfs één voor langere tijd! 

Mijn kracht zit in makkelijk leesbare teksten met een vleugje humor en herkenning. Goed toegankelijk voor een brede doelgroep.

Fotografie in opdracht:

Heb je producten of gerechten die op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht moeten worden? Ik fotografeer het graag voor je. Ik test de producten of gerechten uit en leg dit op een zo mooi mogelijke manier vast.

Social Media:

ENJOY! The Good Life maakt actief gebruik van Social Media en zet deze in ter promotie van de website van ENJOY! en voor advertentie doeleinden.

Heb je zelf een bedrijf en kost het beheren van Social Media jou teveel tijd? Dan kun je het beheer hiervan uitbesteden aan ENJOY!

Reviews:

Een nieuw product, boek, winkel, restaurant etc.? Wil je mij iets toesturen of ergens voor uitnodigen? Dat vind ik super leuk! Stuur dan een mailtje naar: enjoythegoodlifeblog@gmail.com voor de adresgegevens.

De reviews zijn altijd gebaseerd op mijn eerlijke mening. Het toesturen van producten geeft geen garantie dat ik hier ook daadwerkelijk over schrijf, tenzij wij hier een afspraak over hebben.

Adverteren:

Heb je interesse om via ENJOY! The Good Life te adverteren? Dat kan, in bijvoorbeeld de vorm van een banner, advertorial of Social Media campagne.

Ambassadeur:

Met trots neem ik graag het ambassadeursschap op mij voor een merk, product of organisatie en deel dit graag. Natuurlijk moet er de juiste ‘klik’ zijn en moet het merk of de organisatie wel passen bij ENJOY!.

Eerder was ENJOY! The Good Life ambassadeur voor het in Barcelona gevestigde online reisplatform Trip4real.com.

Winacties:

ENJOY! The Good Life heeft een trouwe achterban die ik graag een mooi cadeau gun. Heb je een leuk idee hiervoor en past het product of dienst bij ENJOY!? Laat dan van je horen…..

Events:

Wil je mij uitnodigen voor een event of misschien wil je de medewerking of organisatie van een event uit handen geven? Neem contact op. Leuk!

De cijfertjes:

Sinds 2 augustus 2014 publiceer ik (José) op mijn eigen domein https://enjoythegoodlife.nl Ik ben ontzettend trots op wat ik met de blog ENJOY! The Good Life heb bereikt en dankbaar voor zoveel trouwe lezers. Dagelijks komen daar weer nieuwe lezers bij en de groei zit er dan ook lekker in. Geweldig!

ENJOY! The Good Life heeft 15.000 bezoekers per maand (dec2018). Dagelijks worden er artikelen gepubliceerd. De doelgroep van ENJOY! zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 25-55 jaar. Maar we mogen ook veel jongeren en oudere bezoekers dan deze doelgroep verwelkomen.

  • Facebook: 950+
  • Instagram: 1100+
  • Twitter: 300+
  • Pinterest: 200+       Peildatum: dec 2018

Heb je andere ideeën over samenwerkingen bijvoorbeeld een workshop, (individuele) persreis, netwerkbijeenkomst, gastblogs, interview….. Mits het past bij ENJOY! The Good Life is alles bespreekbaar.

Ik ben dol op inspirerende gesprekken en/of het sparren over mogelijkheden… dus kom maar op! Stuur een mail en we plannen een leuke date.

Mailadres: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

%d bloggers liken dit: