Welkom op ENJOY! The Good Life

Ik ben José (52) en deel graag alles wat voor mij het leven leuker maakt op deze persoonlijke website. Dat kunnen de meest uiteenlopende dingen zijn. Een goddelijk gerecht dat wij hebben gemaakt? Graag deel ik het recept met jou! Een leuk uitstapje? Ik hoop dat het jou op het idee brengt om er lekker op uit te gaan. Ook vind je hier inspiratie over reizen, mode, interieur, doe het zelf projectjes. En verder ben ik zeker niet te beroerd om mijn wijn-, budget- of restaurant tips met jou te delen. Graag zelfs!

Hoe ENJOY! is ontstaan?

Het leven begint bij veertig zegt men, bij mij hield het leven bijna op toen ik veertig werd. Tweemaal kort achter elkaar werd ik getroffen door een hartinfarct. Op dat moment was ik een gedreven ondernemer met een succesvol bedrijf en personeel, alleenstaande moeder van twee heel jonge kinderen en een ‘happy single’ die niets van het woelige uitgaansleven wilde missen. Dit was het dan, heb ik even gedacht….

Gelukkig krabbelde ik na een intensief revalidatie proces weer een beetje op, maar dat ik afscheid moest nemen van veel dingen waar ik voor leefde was een feit. Mijn gezondheid en mijn bedrijf. Dat was een rouwproces en had tijd nodig. Op zeker moment wilde ik niet meer blijven stilstaan bij alles wat ik niet meer zou kunnen. Ik wilde mij graag richten op de dingen die ik nog wel kon en nam mij voor zoveel mogelijk dingen te doen waar ik blij van werd.

En het mooie van jezelf tegen komen is dat je ineens heel erg bewust wordt. Wat is nu echt belangrijk in het leven? Niet dat grote huis, die dikke auto, verre vakanties. Geluk zit hem in heel kleine dingen en is heel dichtbij. Ook al was het niet mijn vrije keus, ik had nu ineens alle tijd voor mijn kinderen, vrienden, familie en ja, zelfs voor mezelf. En wat ben ik daar dankbaar voor!

Toch begon het na een aantal jaar weer te kriebelen. Mijn bovenkamer ontplofte van alle inspiratie en ideeën die ik daar opgeslagen had. Daar moest ik iets mee doen. Zomaar op een doordeweekse avond begon ik met het schrijven op een blog. Ik noemde het blog ENJOY! The Good Life. Genieten van het leven. In de ruimste zin van het woord.

Wat je kunt verwachten op ENJOY!

Op ENJOY! The Good Life vind je alleen maar content over alles wat ik leuk vind. Ik zie jou als mijn vriendin waar ik graag iets mee wil delen. Ik probeer mij zo min mogelijk te laten leiden door wat lekker bekt of oogt. ‘What you see is what you get’.  Toegankelijke content voor iedereen.

Meestal met grote regelmaat een artikel, soms even niets. Ik wil graag dat het leuk blijft voor jou en zeker ook voor mij. Daarom geen vast blog schema. Wanneer ik iets met je deel, dan is dat omdat ik dat met heel veel plezier doe. Geen verplichting, gewoon genieten en ik hoop dat jij dat ook doet van alle artikelen die je hier op ENJOY! vindt.

%d bloggers liken dit: