Favorite movie: As it is in heaven

mrt 5, 2014 | Movies and Books

Favorite movie: As it is in heaven

Deze film heb ik tijdens een filmavondje met mijn familie in Zweden gezien. Om eerlijke te zijn ging ik deze film met grote tegenzin kijken. Het verhaal sprak mij niet aan en een Zweedse film?! Maar sindsdien ben ik een grote fan van Scandinavische films en deze is mijn absolute favoriet.

De film brengt totaal verschillende mensen bij elkaar waarbij allerlei gevoelens en emoties weergegeven worden. Ik moest erg lachen om al die bijzondere personen en Gariëlla’s Song raakte mij tot in mijn ziel. Persoonlijk vond ik het zeker geen straf om naar Michael Nyqvist te kijken 🙂

Na een hartaanval trekt de wereldberoemde dirigent Daniel Daréus (Nyqvist) naar zijn Noord-Zweedse geboortedorpje om daar te herstellen. De stugge man ontdooit een beetje door toedoen van een engelachtige caissière, het zonnetje van het dorp. Waarna de dirigent op zijn beurt alle dorpsgenoten laat kennismaken met hun ‘innerlijke muziek’.

Favorite movie: As it is in heaven | ENJOY! The Good LifeDeze film is hier verkrijgbaar voor € 17,95. Dat is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. Dit is een film die je zeker vaker gaat zien.

Ik hoop dat je de film eens gaat zien en ik zou het leuk vinden om te horen wat jij er van vond.

ENJOY! This great movie.

 

Paringsdrang

Paringsdrang

De zon schijnt ineens tierig, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen rond. Het is lente! Mijn favoriete seizoen en het is volop genieten. Toch brengt de lente een bepaalde onrust met zich mee. Ook dit jaar ben ik weer veel te laat op rantsoen gegaan. Dat...

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

Wie ENJOY! volgt of mij kent, weet dat ik meestal met rood gestifte lippen door het leven ga. De één gruwelt er van, ik hou er van. Rood is mijn favoriete kleur en past bij mij. Als ik 's ochtends opsta en er belabberd uitzie, geloof mij dat gebeurt steeds vaker met...

Lees meer
Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Met pijn in het hart ruilde ik zeven jaar geleden mijn helderblauwe, kleine, Duitse mobiel met zilveren ster in. Ik hecht veel waarde aan zaken die mij niet in de steek laten. Heel wat jaren was dat deze automobiel, maar helaas liet hij mij steeds vaker in de steek....

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: