Søstrene Grene opent eindelijk een webshop!

okt 11, 2020 | Interior

Søstrene Grene opent eindelijk een webshop!

Eindelijk! Søstrene Grene heeft vanaf maandag 12 oktober een webshop. Het Deense interieurmerk Søstrene Grene blijft ons niet alleen heerlijk inspireren via hun fijne winkels, maar zorgt vanaf morgen ook voor online inspiratie. Net als in de winkel zal er een ruime keus zijn aan interieur, hobby en doe-het zelf items, keuken accessoires, feest- en kantoor artikelen, speelgoed en leuke interieur items voor de kinderkamer. Wekelijks  zullen er nieuwe producten toegevoegd worden.

Søstrene Grene opent eindelijk een webshop! | ENJOY! The Good Life

Favoriete winkels

Als je mij vraagt wat winkels zijn die ik nooit oversla als ik een stad bezoek, dan zijn dat Dille & Kamille en Søstrene Grene. Beide zaken zijn voor mij een soort mini retraite. Je kunt er heerlijk op je gemak rondstruinen zonder dat iemand je op de hielen zit, vind er genoeg inspiratie en de klassieke muziek op de achtergrond brengt je even helemaal in de relax modus.

Vreugdedansje

Winkelen doe ik echter zelden en met mij sinds Covid-19 een groot deel van Nederland. Ik koop het liefst online, altijd al gedaan en vond het dan ook bloed irritant dat Søstrene Grene geen webshop had. Inmiddels heeft het bedrijf eieren voor zijn geld gekozen en wordt er komende maandag eindelijk een online shop geopend. Ik moet toegeven dat dit persbericht mij een klein vreugdedansje deed maken. En aangezien ik op ENJOY! alles deel wat mij blij maakt, mag dit nieuws natuurlijk niet ontbreken.

Budget en kwaliteit

Eerder heb ik al eens shoplogs van Søstrene Grene gedeeld hier op ENJOY!. Als ik in de winkel ben dan koop ik altijd wel wat. Meestal huishoudelijke spulletjes, kaarten, inpakpapier of cadeau doosjes en kruiden. Ze verkopen heel veel leuke spulletjes voor in je interieur en in de keuken. En het prettige is dat alles heel vriendelijk geprijsd is en van een geweldige goede kwaliteit. De spullen uit de oude shoplogs gebruik ik nog altijd met veel plezier.

 

Over Søstrene Grene

De Søstrene Grene winkels streven ernaar om het dagelijkse leven met mooie ontwerpen, creatieviteit, geluk en ‘hygge‘ te verrijken. De boegbeelden van dit merk zijn de Deense Anna en Clara Grene, twee zussen die graag het dagelijkse leven een beetje mooier maken. Inspiratie halen zij uit hun eigen Grene familie, die het merk in 1973 heeft opgericht en tot op de dag van vandaag draaiende houdt.

ENJOY! Søstrene Grene webshop

Søstrene Grene opent eindelijk een webshop! | ENJOY! The Good Life

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Diversiteit als vanzelfsprekendheid Met pubers kunnen er soms behoorlijke heftige discussie ontstaan over uiteenlopende onderwerpen. Keuzes die de overheid maakt, het virus, generatieverschillen, discriminatie, Unilever en de Vegetarische Slager, of de appeltaart wel...

Lees meer
Orzo met inktvis

Orzo met inktvis

Orzo met inktvis Dat wij hier bij ENJOY! van orzo houden is geen geheim. Diverse varianten vind je inmiddels op de website. Allemaal even lekker en over het algemeen snel klaar te maken. Deze orzo met inktvis zag ik in het kookprogramma van Nigella Lawson (Simply...

Lees meer
Snapshots week 46/2020

Snapshots week 46/2020

    Vlees eten wij zeker niet dagelijks. Eigenlijk steeds minder. Maar zo heel af en toe een biefstuk, daar kan ik echt van genieten. Normaal gesproken ga ik voor een goede biefstuk naar Loetje. Ik waag mij er zelf meestal niet aan want of het is een...

Lees meer

Samenwerken