FILMTIP: DEMAIN TOUT COMMENCE

jan 17, 2017 | Lifestyle, Movies, books and art

DEMAIN TOUT COMMENCE | ENJOY! The Good Life

DEMAIN TOUT COMMENCE ♥♥♥♥

Oh, la, la….. Dit is weer zo’n Franse film waar je wat mij betreft écht heen moet. Niet alleen is het een prachtige film maar speelt ook mijn favoriete acteur Omar Sy (Intouchables) de hoofdrol in Demain Tout Commence.

Samuel (Omar Sy) leeft in het zonnige Zuid-Frankrijk een zorgeloos leventje met weinig verantwoordelijkheden en veel feesten. Tot een vroegere one-night stand, Kirstin (Clémence Poésy) langskomt en hem vertelt dat hij vader is van hun drie maanden oude dochter Gloria. Vervolgens laat ze Gloria bij Samuel achter en vertrekt halsoverkop. Samuel reist haar achterna naar London om Gloria met haar moeder te herenigen, maar zonder succes.

demain_tout_commence_60082432_st_4_s-high

Samuel maakt er het beste van en hij en zijn dochter vestigen zich in London waar Samuel gaat werken als stuntman en zich ontpopt tot een liefdevolle en onconventionele vader. Er ontstaat een hechte band tussen vader en dochter. Maar na acht jaar duikt plotseling de moeder van Gloria op. Zij wil haar dochter terug….

De film gaat pas volgende week donderdag (26-1-2017) in première maar ik mocht hem vanochtend al bekijken in Het Ketelhuis in Amsterdam. Ik heb ontzettend gelachen om Samuel en Gloria en ik moet ook eerlijk bekennen dat er een flinke zakdoek aan te pas moest komen omdat er behoorlijk emotionele momenten in voor kwamen. Een prachtige film met fantastische acteurs! Ik zeg….. GAAN! En ook Het Ketelhuis, op het Westergasterrein, is een aanrader om heen te gaan.

demain_tout_commence_60082432_st_5_s-high

  • Regie: Hugo Gélin
  • Cast: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Gloria Colston, Ashley Walters
  • Genre: Drama, komedie
  • Lengte: 117 min.
  • Release: 26 januari 2017
  • Leeftijd: vanaf 9 jaar

demain_tout_commence_60082432_ps_1_s-high

ENJOY! this beautiful French movie!

 

 

 

Paringsdrang

Paringsdrang

De zon schijnt ineens tierig, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen rond. Het is lente! Mijn favoriete seizoen en het is volop genieten. Toch brengt de lente een bepaalde onrust met zich mee. Ook dit jaar ben ik weer veel te laat op rantsoen gegaan. Dat...

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

Wie ENJOY! volgt of mij kent, weet dat ik meestal met rood gestifte lippen door het leven ga. De één gruwelt er van, ik hou er van. Rood is mijn favoriete kleur en past bij mij. Als ik 's ochtends opsta en er belabberd uitzie, geloof mij dat gebeurt steeds vaker met...

Lees meer
Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Met pijn in het hart ruilde ik zeven jaar geleden mijn helderblauwe, kleine, Duitse mobiel met zilveren ster in. Ik hecht veel waarde aan zaken die mij niet in de steek laten. Heel wat jaren was dat deze automobiel, maar helaas liet hij mij steeds vaker in de steek....

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: