FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker

apr 11, 2018 | Healthy life, Things I love, Useful

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker

Dit keer in de rubriek favorieten, een paar heel comfortabele schoenen. De Xsensible Stretchwalkers. Deze schoenen draag ik sinds kort en gaan alleen uit als ik mijn bed in duik. Ze zitten als pantoffeltjes en lopen ook nog eens super. Daarom wil ik ze graag met je delen. Naast heel hippe schoenen, die niet altijd geschikt zijn om afstanden op te lopen, is het ook fijn om schoenen te hebben waar je geen knellende en zere voeten in krijgt. Waar je een hele dag op kunt sjokken tijdens het shoppen of waar je een stevige wandeling op kunt maken. Én die er ook nog eens heel mooi uitzien.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Beste loopervaring

Misschien heb jij wel heel gevoelige voeten of pijnlijke gewrichten in knieën, heupen of onderrug? Dan zijn deze Xsensible stretchwalkers ook een uitkomst. De stretchwalkers zijn geïnspireerd op de houten Japanse balansslippers. Deze zorgen voor een gezonde en natuurlijke lichaamshouding. Xsensible heeft als antwoord hierop de balanszool ontworpen. Deze zorgt voor een perfecte demping, goede stabiliteit en ultiem grip om zo de beste loopervaring te beleven.

Artrodese

Hoe vanzelfsprekend is het om te kunnen lopen. Ik zou willen dat ik dat wat meer gewaardeerd had. Het afgelopen jaar heb ik amper kunnen lopen en dan pas besef je hoe onhandig het is en dat je geen kant op kunt. Maar, het gaat nu gelukkig een heel stuk beter. Ik heb een artrodese operatie gehad, waarbij de normale beweeglijkheid van het bovenste spronggewricht en het sprongbeen is opgeheven. Ik kan mijn voet dus niet meer pointen en flexen.

Ik zal nu op een andere manier moeten leren lopen omdat ik mijn voet niet meer af kan laten rollen. Daarvoor zou ik speciale schoenen nodig hebben, niet iets om naar uit te kijken. Maar volgens de podotherapeut zou ik met deze Xsensible Stretchwalkers een heel eind moeten kunnen komen. En hoe fijn is dat! De schoenen zien er modieus uit en zijn in veel verschillende modellen en kleuren te koop. Ik was bang dat ik overgeleverd zou zijn aan vormeloze klompschoenen, maar dat is met deze Xsensible stretchwalkers gelukkig zeker niet het geval.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Model England

Zelf heb ik gekozen voor model England in wit met Malibu zilver. De schoen is van wit leer en heeft zilveren veters, hielstuk en veterflap. Natuurlijk heeft de stretchwalker de innovatieve zool. Daar zie je weinig van. In het midden van de schoen is een soort blokje geplaatst waardoor je een perfecte balans hebt. Door de demping van de zool lijkt het net of je op luchtkussentjes loopt.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Corrigerend

’s Ochtends kan ik na het douchen niet wachten om de schoenen weer aan kan trekken. Meestal heb ik in de ochtend wat last van een stijve rug. Maar zodra ik de schoenen aangetrokken heb voel ik dat de schoenen de stand van mijn lichaam corrigeert, waardoor ik meer rechtop ga staan en de pijn in mijn onderrug wegtrekt. Ook heb ik vrijwel geen pijn in mijn enkel als ik op de schoenen loop.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Super fijne schoenen!

Je kunt je voorstellen dat ik enorm blij ben met deze fijne schoenen. Door het stretchleer, het voetbed en de vorm van de zool kan ik toch makkelijker lopen en lijkt het alsof ik de voet afrol. Graag wil ik mijn positieve ervaring met jullie delen. Want je hoeft geen ernstige aandoeningen, zoals ik te hebben, om veel plezier van deze schoenen te beleven. Ze zijn geschikt voor iedereen die comfortabel wil lopen. De schoenen hebben een leren voetbed, die zich vormt naar je voeten en van heerlijk zacht leer is. Ook zijn ze uitneembaar zodat je makkelijk op maat gemaakte zooltjes in de schoenen kunt plaatsen. De schoenen zijn lichtgewicht, ademend en gemaakt van 100% stretchleer. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel vrouwen als mannen.

Xsensible heeft veel mooie modellen sneakers en ook de stretchwalkers zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Xsensible was zowel in 2015 als in 2017 winnaar van het Gouden Schoenconcept voor het beste schoenconcept van het jaar. En ik snap wel waarom!

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Ik heb gekozen voor de sneakers model England die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn en kosten € 179,95. Voor meer informatie over deze fantastische schoenen check dan de website van Xsensible.com. Op de website vind je ook de verkooppunten bij jou in de buurt en diverse online webshops waar je ze makkelijk en snel besteld. Onder andere online te bestellen bijvoorbeeld bij Oxener.

Had jij eerder al van deze Xsensible Stretchwalkers gehoord? Of heb jij al ervaring met deze schoenen? Ik hoor het graag!

Deze Xsensible Stretchwalkers heb ik toegestuurd gekregen om een review over te schrijven. Dat neemt niet weg dat jullie van mij een persoonlijke en eerlijke mening krijgen. Met dank aan Xsensible. De Stretchwalkers kwamen voor mij als geroepen!

ENJOY! these comfortable shoes.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life
John Derian Picture Book

John Derian Picture Book

Laatst deelde ik op Instagram een eigenaardige tic van mij. Die niet zo eigenaardig bleek, er zijn meer types zoals ik. Interieur magazines, Pinterest en Instagram zijn mijn grote inspiratiebronnen op allerlei gebied, maar zeker als het gaat om interieur styling. Zo...

Lees meer
Risotto met venkel en geitenkaas

Risotto met venkel en geitenkaas

De oogst van de venkel is op de collectieve moestuin, waar ik voor mijn plezier een beetje meeschoffel, gigantisch. Venkel vind ik een prachtige groente om te zien. De mooie witte knol, die zo sierlijk gevormd is en dan dat frisgroene loof. Een lust voor het oog....

Lees meer
Kledingkast opruimen en kleding toevoegen

Kledingkast opruimen en kleding toevoegen

De laatste warme dagen hebben we net achter ons gelaten. Tijd om de kast op te ruimen en de warme kleding weer tevoorschijn te halen. Zwierige zomerjurken, topjes, korte rokjes en broeken zijn de komende tijd niet meer nodig, die mogen achter in de kast of in een...

Lees meer
Landgoed Koningshof, avontuurlijk wandelen in de herfst

Landgoed Koningshof, avontuurlijk wandelen in de herfst

De herfst is in volle gang, de bladeren aan de bomen laten hun mooiste kleuren zien, voordat ze hun bladerdek laten vallen. Hét moment om een mooie herfstwandeling te maken. Een mooie plek om avontuurlijk te wandelen in de herfst, is het sprookjesachtige Landgoed...

Lees meer
3x vega smeersels voor bij de borrel of op brood

3x vega smeersels voor bij de borrel of op brood

In huize ENJOY! verzetten, de jong volwassenen, zich steeds meer tegen het eten van vlees. Moest eerst de kippendij, in de roerbak maaltijden, vervangen worden voor vega varianten. Nu zijn we zelfs zover gekomen dat ook broodbeleg van de slager niet meer geblieft...

Lees meer
Snapshots september 2021

Snapshots september 2021

De zomer is alweer voorbij. Voor mijn gevoel heb ik gisteren de tuinspullen buiten gezet en kan ik ze nu weer opbergen. Bizar! Gelukkig zijn wij afgelopen maand ook nog een paar dagen naar Mallorca geweest. Heerlijk om er even uit te zijn. Daar moeten we het voorlopig...

Lees meer
Kip met spek, brie, walnoten en honing

Kip met spek, brie, walnoten en honing

Hoewel ik probeer niet heel veel tijd te besteden aan Social Media, vind ik het wel leuk om regelmatig Insta Stories te plaatsen en heb ik een aantal Instagram accounts die ik met veel plezier volg. Eén daarvan is Sosn (Something old & something new) Interieur...

Lees meer
Snapshots augustus 2021

Snapshots augustus 2021

De maand augustus is alweer voorbij en gevoelsmatig lijkt de zomer ook alweer voorbij. De telefoon met kiekjes heb ik weer leeggemaakt en ik kijk, samen met jou, even terug op de afgelopen maand. Kijk je mee? Een aantal lekker happen die hier 's avonds op tafel...

Lees meer
Fête de la Nature – zaterdag 4-9-2021 in Uitgeest

Fête de la Nature – zaterdag 4-9-2021 in Uitgeest

De natuur inspireert, verwondert en maakt je blij! De slogan van het Fête de la Nature. Eéntje die klopt als een bus want als iets mij dit jaar gelukkig heeft gemaakt, is het dat ik mij aangesloten heb bij de collectieve Milieutuin in Uitgeest. Een club...

Lees meer
EROPUIT Favoriet: Villa Augustus in Dordrecht

EROPUIT Favoriet: Villa Augustus in Dordrecht

Wij van ENJOY! gaan er geregeld op uit. Niet vaak komt het voor dat we meerdere malen terugkomen op mooie plekjes. Simpelweg omdat er teveel te ontdekken valt. Een grote uitzondering hierop is Villa Augustus in Dordrecht. Deze plek bezoeken wij elk jaar wel een keer....

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: RICE ovenschalen

ENJOY’s FAVORITES: RICE ovenschalen

Kokkerellen en bakken is aan ons bij ENJOY! wel besteed. We brengen heel wat tijd door in de keuken, maar ook aan tafel. Ik vind het dan ook leuk om aandacht te besteden aan kwalitatief goed kookgerei en aan mooi serviesgoed. Een favoriet die ik graag met jullie wil...

Lees meer
Snapshots juli 2021

Snapshots juli 2021

Zo is er weer een maand omgevlogen en is het weer tijd voor de Snapshots van juli. Heel veel tijd heb ik besteed in de collectieve moestuin en om van de oogst lekker dingen te maken. De foto's heb ik weer van mijn telefoon gehaald en samen met jou kijk ik even terug...

Lees meer
Duifkruid, mooi als tuinplant of als snijbloem

Duifkruid, mooi als tuinplant of als snijbloem

Bloemen, ik zou niet zonder kunnen. Altijd staan er hier bloemen in huis. In de zomer mooie zelf geplukte boeketten en in de winter rij ik regelmatig naar één van mijn favoriete bloemisten om mezelf te verwennen met een mooie bos kleur en fleur. Een bloem die je tot...

Lees meer
Brownie zonder bloem, maar met kersen

Brownie zonder bloem, maar met kersen

Bij ENJOY! in de keuken is het altijd een drukte van belang. Kook ik niet, dan is het wel één van de pubers die in de keuken iets staat te koken of te bakken. Wij zijn alle drie enorme lekkerbekken en proberen graag recepten uit of bedenken zelf nieuwe gerechten. De...

Lees meer
Zelfgemaakte limonade

Zelfgemaakte limonade

Het heerlijke weer van de afgelopen dagen en de dagen in het verschiet, vragen om zelfgemaakte limonade en ijsjes. Natuurlijk kun je naar de winkel rennen en van alles uit het schap trekken, maar veel leuker is het om zelf limonade te maken. Het is niet alleen veel...

Lees meer
Linzensalade met zalm, bietjes en gepocheerd ei

Linzensalade met zalm, bietjes en gepocheerd ei

Als je mij vraagt wat mijn favoriete lunchplek is, dan hoef ik daar nog geen seconde over na te denken. Dat is Buffet van Odette aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het sfeertje, het goddelijke eten, de wijn, de gasten, chef Odette. Kortom het "je ne sais quoi"...

Lees meer
Help! In huis gaat ineens alles stuk

Help! In huis gaat ineens alles stuk

Ken je dat? De wasmachine gaat stuk en niet veel later begeeft de stofzuiger het en ook het strijkijzer houdt het voor gezien. Een gevalletje Murphey's law. Als iets fout gaat of stuk gaat, blijft het nooit bij één ding gek genoeg. Het ongeluk komt altijd in meervoud...

Lees meer
FRUITTUIN VAN WEST

FRUITTUIN VAN WEST

FRUITTUIN VAN WEST Toen de pubers nog geen pubers waren gingen wij elk jaar wel een keer appels plukken in een boomgaard. Maar de laatste jaren hoef ik met dat soort uitstapjes niet meer aan te komen. Ze vragen mij met een stalen gezicht of ik gek geworden ben :)...

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: