Snapshots week 46/2020

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

 

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

 

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Vlees eten wij zeker niet dagelijks. Eigenlijk steeds minder. Maar zo heel af en toe een biefstuk, daar kan ik echt van genieten. Normaal gesproken ga ik voor een goede biefstuk naar Loetje. Ik waag mij er zelf meestal niet aan want of het is een schoenzool, of niet mals of verbrand. Toch maar weer eens een poging gedaan. Een heel goede kogelbiefstuk van een goede slager en op de Loetje stijl gebakken. Verdomd lekker.

Met een zelfgemaakte champignonsaus. Uitje fruiten, champignons meebakken, p/z, balsamico mee bakken en even in laten koken en dan room erbij en wat peterselie.

Heerlijke aardappeltjes erbij. Met schil en al in stukjes snijden, tien minuutjes koken en goed af laten koelen (beter nog een dag van te voren koken). Dan bakken in olijfolie of kokosolie. Beetje knoflook erbij, p/z en Provençaalse kruiden.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

De pubers koken hier een aantal keer per week. Meestal maken ze recepten van ENJOY! of andere recepten die ze op internet vinden. Sinds kort hebben ze de verspakketten van de supermarkt ontdekt. Zo maakte ze verse tomatensoep samen en zoonlief maakte een Curry Marsala. Heel erg lekker en vooral een enorme luxe als er voor je gekookt wordt.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Op zondag is het altijd vaste prik. Samen ontbijten. Meestal wordt het meer een vroege lunch, maar dat maakt niet uit. Elke keer maakt iemand anders het ontbijt. Net wie er zin in heeft. Een moment van de week waar ik altijd naar uitkijk. Even tijd voor elkaar, lekker muziekje op en je komt zo nog eens tot verrassende gesprekken.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week was het Sint Maarten. Ik had niet veel kindertjes verwacht, toch maar een zak snoep gehaald. Natuurlijk bleef er heel veel over. Geen straf voor ons.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

We zijn nog steeds een beetje aan het klussen, maar lampen ophangen en gaten boren is niet aan mij besteed. Daarvoor kwam broerlief te hulp. Dank je wel daarvoor!!

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik ben al een beetje aan styling toegekomen. Deze twee vintage handwerk kunststukjes kregen een plekje. De linker vond ik op het instagram account van HandjeKlap en de rechter kocht ik al een behoorlijke tijd geleden bij Fortune Flea. Ik had er maar steeds geen goede plek voor. Deze twee ietwat tuttige werkjes op de stoere antracietkleurige matte muur zijn helemaal perfect.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

En het was even zoeken. Ik wilde graag een mooie vintage spiegel voor weinig scoren. Dat is niet gelukt, maar wel deze geweldige grote spiegel van ø90 cm gevonden bij Sissy Boy. Goede reden om weer even naar de winkel in Bergen te gaan om te neuzen. Bij Maison du Monde zijn online overigens ook veel mooie grote spiegels te vinden.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Dit pakket werd met een grote glimlach door onze favoriete pakketbezorger gebracht. Wat een enorme doos. Ik had spulletjes opgespaard bij HandjeKlap en het werd tijd om alles te laten bezorgen. Wat een feest is dat! Sommige dingen was ik zelfs een beetje vergeten.

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Dit is typisch zoals het bij mij gaat. Maat houden is aan mij niet besteed. Ik scoorde voor een prikkie drie messing kandelaars op Marktplaats. HandjeKlap had er ook nog drie voor mij. Nou vooruit. Hoe meer hoe beter. En hoewel ik het aanvankelijk nogal ‘over the top’ vond, vind ik het nu geweldig! Heel blij mee. Dochterlief scoorde de verschillende gekleurde kaarsen bij de HEMA. Deze mooie rustieke kaarsen koop je in veel kleurtjes gewoon per stuk.

Deze week kwamen weer de artikelen online van onze gastredacteuren Martine en Angelique. De mode artikelen van Martine vind je nu overzichtelijk in de categorie ‘Fashionable‘ en onder andere de interieur artikelen van Angelique in de categorie ‘Interieur

En natuurlijk ook weer de gebruikelijke column op zondag. Dit keer over de generatie waar ik bij schijn te horen. Generatie X. Ben je ook een vijftiger? Dan lees je waarschijnlijk veel herkenbare dingen in dit artikel.

Heb je op- of aanmerkingen over de nieuwe website? Laat het vooral weten. Met jouw feedback kunnen we de website alleen nog maar mooier en beter maken.

Hoewel ik het liefst dagelijks rondbanjer in mijn Studio Anneloes kloffie. – Dragen, wassen, ophangen, drogen, dragen -, probeer ik af en toe mij toch maar eens in iets anders te hijsen. Zo vond ik op Marktplaats deze prachtige vintage kimono van Sissel Edelbo, gemaakt van afgedankte sari’s uit India. Die wilde ik graag dragen. Ik ben niet zo’n modemeisje, dus hoe draag je zoiets. Van lezers en detaillisten kreeg ik leuke feedback waar ik wat aan had.

Ook zoonlief wilde ineens zijn kamer veranderen. Een twee-persoons bed moest er komen, die hij op Marktplaats scoorde. Natuurlijk werden matras en nieuw beddengoed bij onze Zweedse vrienden gescoord. Hij koos zelf deze kleur voor op de muur en samen met zijn zus hebben ze de muren prachtig geschilderd. Alles weer opnieuw ingericht. Zijn eigen kunstwerkjes weer aan de muur, die geweldig passen bij de nieuwe kleur. Bureaublad paste niet meer, dus daar ging de zaag in. Heel creatief gedaan allemaal. Ik heb mij nergens mee bemoeit. Prachtig plekje geworden!

snapshots week 46/2020 | ENJOY! The Good Life

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken!

ENJOY! your week.

 

 

Wat je misschien ook leuk vindt…

SNAPSHOTS week 01/2021

SNAPSHOTS week 01/2021

Ondanks dat ik nergens heen kan en geen fluit meemaak, toch nog een behoorlijk gevuld snapshot overzicht. Kijk je samen met mij nog even terug op afgelopen week? Het is winter en dus het moment om heerlijke hachee te maken. Ik maak altijd een flinke hoeveelheid zodat...

SNAPSHOTS week 53/2020

SNAPSHOTS week 53/2020

Allereerst wil ik iedereen nogmaals het allerbeste wensen. Dat 2021 alleen maar beter mag worden. Wees lief voor elkaar en blijf gezond. Samen met jou kijk ik nog even terug op de laatste week van het afgelopen jaar. De pubers missen de balletjes van het Zweedse...

Gelukkig nieuwjaar & laatste snapshots van 2020

Gelukkig nieuwjaar & laatste snapshots van 2020

  Afgelopen jaar was er één om nooit meer te vergeten. Het nieuwe jaar kan alleen maar beter worden. Laten we vanavond proosten op hoop en gezondheid. Samen uitkijken naar de tijd dat we weer onze vleugels kunnen spreiden en de wereld in kunnen trekken. Wees lief...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.