ZELF EEN BANKETLETTER MAKEN | ENJOY! the Good Life

5x Sinterklaas lekkers om zelf te maken

  5x Sinterklaas lekkers om zelf te maken De goedheiligman is weer in het land. Naast de cadeautjes…

 

5x Sinterklaas lekkers om zelf te maken

De goedheiligman is weer in het land. Naast de cadeautjes en de gezellige Sinterklaasvieringen betekent dat natuurlijk ook een heleboel Sinterklaas lekkers! Gek ben ik op gevuld speculaas, banketstaaf en chocoladeletters. En het allerlekkerste is het om het zelf te maken. Daarom een Sinterklaas bakoverzicht voor lekkerbekken.

Gevuld speculaas met peer

Het allerlekkerste vind ik gevuld speculaas. Op zich niet moeilijk om te maken mits je amandelspijs voor handen hebt. De standaard gevulde speculaas vind ik al heerlijk, maar deze met peer is het helemaal! Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Zelf speculaas maken | ENJOY! The Good Life

Speculaas poppen maken

Niets leuker dan in Sinterklaastijd met je kinderen de keuken in te duiken, om zelf speculaasjes te maken of pepernoten. Of misschien wel zo’n grote speculaaspop. Alleen moet je dan wel speculaas plankjes of een speculaas roller hebben. Een kleine investering voor jarenlang bakplezier.

AMANDELSPIJS ZELF MAKEN | ENJOY! The Good Life

Zelf amandelspijs maken

Amandelspijs is super makkelijk om zelf te maken. In Sinterklaas- en kersttijd heb ik dat altijd standaard op voorraad. Zelfgemaakt amandelspijs is ook lekkerder als je het minimaal een dag van te voren hebt gemaakt.

ZELF EEN BANKETLETTER MAKEN | ENJOY! the Good Life

Banketletter

Dit is ook een ultieme Sinterklaas craving. En dan vooral nog een beetje warm uit de oven. Eigenlijk dacht ik dat een banketletter zelf maken iets moest zijn voor pro’s, maar ook dat viel reuze mee. Ik maakte het met kant en klaar bladerdeeg en natuurlijk gevuld met mijn zelfgemaakte amandelspijs.

Tijdens het tikken van dit stukje vol heerlijkheden, loopt het water mij in de mond. De komende weken zijn wij weer non-stop in de keuken te vinden. Zeker nu moeten we het thuis extra gezellig maken. Daar horen december lekkernijen zeker bij. Heb jij één van de recepten van ENJOY! gemaakt? Leuk als je een foto van jouw creatie stuurt of tag ENJOY! The Good Life op de Socials.

ENJOY! delicious homemade yummies!

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life

♥ Bewaar voor later op Pinterest ♥

Sinterklaas lekkers | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Wat je misschien ook leuk vindt…

Pasen? Zonder paasstol geen feest!

Pasen? Zonder paasstol geen feest!

Eén van de bezigheden tijdens deze crisis is het sorteren van foto's. Ook ik ging wat oude bestanden door en kwam tot mijn verbazing heel veel fotomateriaal tegen waar ik nog niets mee gedaan had. Onder andere de foto's van deze heerlijke zelfgemaakte paasstol. Een...

Broodje bakkeljauw

Broodje bakkeljauw

Zoonlief houdt van kokkerellen en vooral van recepten met eigenaardige ingrediënten. Regelmatig duwt hij filmpjes van Instagram of YouTube onder mijn neus. Meestal met gerechten die mij niet direct het water in den mond doen lopen. Maar een man die kookt moet je...

Amandelbroodjes? Lekker en makkelijk te maken!

Amandelbroodjes? Lekker en makkelijk te maken!

Weinig moeite, groot plezier! Dat ervaar je als je deze amandelbroodjes maakt. Binnen no time was hier de schaal met deze heerlijke broodjes leeg gegraaid door de pubers. En ik kan ze geen ongelijk geven want deze amandelbroodjes, of spijsbroodjes, zijn heerlijk bij...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly