ZOMERVAKANTIE #8 PRIMARK ZAANDAM

aug 16, 2014 | Uncategorized

Primark | ENJOY! The Good Life

Primark Zaandam

Het laatste uitje van deze zomervakantie is naar de Primark in Zaandam. Volgende week gaan de scholen weer beginnen dus moest nog even de Primark onveilig gemaakt worden. De damespuber heeft sinds kort kleedgeld en waar ze voorheen mijn knip leegschudde voor van alles en nog wat, zo zunig is ze nu.

Primark kleding

Natuurlijk moest er eerst kleding geshopt worden. Voor mijzelf kan ik er echt nooit iets vinden maar voor die meiden heb je echt veel keus en alles is heel betaalbaar. Té betaalbaar….. Ze had een nieuwe jeans nodig, een relaxbroek en een paar sweaters. Dat is gelukt.

Primark Coca Cola shirt

De skinny jeans was 8 euro (geeft wel af voor dat geld, dus mijn witte bank is nu blauw), de blauwe vintage style sweat was 5,90 euro en de Coca-Cola sweater was 14 euro (original Coca-Cola dus katsjing…. andere deel van de witte bank is rood want de sweat geeft ook af) Maar dat mag de pret niet drukken. Ze is er heul erg blij mee.

Primark sportswear

Een heel geinige relaxbroek voor 11 euro en een kort sportbroekje voor 2,50.

Primark sportswear close

Die broek heeft echt een cool printje……

Primark shoplog bedset

Op de Home afdeling heb ik wel wat leuke spulletjes gevonden. Voor de kleine man vond ik deze leuke bedset bestaande uit een overtrek (140×200 11 euro), een gevuld sierkussen (5 euro), een plaid (6 euro).

Primark bedset kamer

Toen de kleine man thuiskwam van de huttenweek trof hij een heerlijk fris nieuw bedje aan. Dat vond hij een leuke verrassing en was er erg blij mee. Hij vroeg wel wanneer we een keer naar London gingen…..

Primark shoplog theedoeken

Theedoeken…. Altijd handig. Zag ik dat nou goed?! 50 cent per stuk. Heb er gelijk twee in de tas gegooid.

Primark home collage

Het was heel erg rustig dus ik kon eens lekker op mijn gemak alles bekijken. Zag leuke spulletjes maar ik heb mij in weten te houden.

Primark mini clutch Primark miniclutch links Primark miniclutch rechts

Op de tassen afdeling vond ik deze geinige mini clutch. Heel handig om je betaalpas en telefoon in mee te nemen. 5 euro

Primark zonnebril

Bij de kassa kon ik deze zonnebril niet weerstaan. 50 eurocent.

Zaandam Inntel Hotel

Zaandam heeft echt weer een leuk centrum gekregen. Het Inntel Hotel heeft de toon gezet voor de uitstraling van het stadshart.  Langzamerhand veranderd de bouwplaats in een prachtig winkelgebied.

Zaandam Inntel Hotel top

Het Inntel Hotel is echt een prachtig gebouw geworden. Het trekt veel bekijks en vanaf de Primark ingang op de eerste verdieping heb je een geweldig uitzicht op het hotel.

Zaandam winkelstraat

De winkelstraat is autovrij en er is weer een gracht gekomen. Alles heel netjes en clean.

Zaandam winkelstraat lunchboat

Jammer dat we geen tijd meer hadden voor een lunch anders was dit een perfect plekje geweest.

Dit was het laatste uitstapje van de zomervakantie. De weken zijn omgevlogen en het is alleen maar mooi weer geweest. Nu gaan we weer over tot de orde van de dag. Ook wel weer fijn…..

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Diversiteit als vanzelfsprekendheid Met pubers kunnen er soms behoorlijke heftige discussie ontstaan over uiteenlopende onderwerpen. Keuzes die de overheid maakt, het virus, generatieverschillen, discriminatie, Unilever en de Vegetarische Slager, of de appeltaart wel...

Lees meer
Orzo met inktvis

Orzo met inktvis

Orzo met inktvis Dat wij hier bij ENJOY! van orzo houden is geen geheim. Diverse varianten vind je inmiddels op de website. Allemaal even lekker en over het algemeen snel klaar te maken. Deze orzo met inktvis zag ik in het kookprogramma van Nigella Lawson (Simply...

Lees meer
Snapshots week 46/2020

Snapshots week 46/2020

    Vlees eten wij zeker niet dagelijks. Eigenlijk steeds minder. Maar zo heel af en toe een biefstuk, daar kan ik echt van genieten. Normaal gesproken ga ik voor een goede biefstuk naar Loetje. Ik waag mij er zelf meestal niet aan want of het is een...

Lees meer

Samenwerken