Xmas WithLove >> WINACTIE!! << Alle romantische kerstfilms binnen handbereik.

nov 30, 2019 | Movies and Books

Xmas WithLove >> WINACTIE!!

Xmas WithLove + WINACTIE!!, alle romantische kerstfilms binnen handbereik

Niets lekkerder dan in deze tijd van het jaar, ‘s avond onder het genot van een goed glas wijn en wat versnaperingen, een romantische film kijken. Ik ben er gek op en romantische films zijn van mijn favoriete genre. Al snel vind ik een film te eng, te gewelddadig of gaat hij onder mijn huid zitten. Een heerlijke feel good film, met een romantisch tintje heb ik liever. Er is al genoeg ellende in de wereld. Even een moment heerlijk relaxen en een beetje wegzwijmelen.

De plek om te ontspannen met prachtige feelgoodfilms- en series is bij WithLove.tv. Dit is dé romantische streamingdienst van Nederland. Heerlijk zorgeloos genieten met 250 fijne films onder de knop. En in de decembermaand is het nog leuker want je hebt dan keuze uit meer dan 70 kerstfilms tijdens de Xmas WithLove maand. Elke dag een nieuwe kerstfilm online. Voor de echte kerstfan overal en onbeperkt online te bekijken.

Xmas WithLove >> WINACTIE!! << Alle romantische kerstfilms binnen handbereik. | ENJOY! The Good Life

Lezersactie én winactie

Het is eigenlijk een soort Netflix, maar dan alleen met romantische films. Per maand betaal je € 5,95, zonder verplichtingen en altijd opzegbaar. Ga je voor voordeel, dan kies je voor een jaarabonnement € 59,95. Ben je net als ik een fan van romantische films? Dan mag ik je een maand gratis abonnement aanbieden t.w.v. € 5,95 op WithLove.tv.

Daarnaast maken drie van de lezers van ENJOY!, die zich aangemeld hebben, kans op een gratis jaarabonnement t.w.v. € 59,95. Hoe maak je kans op zo’n heerlijk feelgood abonnement bij WithLove.tv? Heel simpel:

  1. Laat een comment achter onder dit artikel of deel het artikel op één van je Social Media kanalen. Vergeet hierin niet ENJOY! te taggen.
  2. Meld je aan voor een gratis proefabonnement via deze link naar de Actiepagina. Onder de aanmelders kiest WithLove.tv de drie winnaars die op ENJOY! bekend gemaakt worden.

Xmas WithLove >> WINACTIE!! << Alle romantische kerstfilms binnen handbereik. | ENJOY! The Good Life

ENJOY! romantic love stories.

Beeld: WithLove.tv

 

 

Het Noord-Hollands Duinreservaat

Het Noord-Hollands Duinreservaat

  Het Noord-Hollands Duinreservaat Afgelopen weken heb ik heel wat kilometers afgelopen in mijn dorp en in het Noord-Hollands Duinreservaat. Het mooie weer is uitnodigend genoeg om er, tussen de werkzaamheden door, even op uit te trekken. Elke dag 30 minuten...

Lees meer
Speculaas roomboterkoek

Speculaas roomboterkoek

Speculaas roomboterkoek De tijd dat wij het Sinterklaasfeest vierde ligt al lang achter ons. Als er door de pubers niet gewerkt hoeft te worden op deze avond, maken we er een gezellige avond van met een hapje, drankje, spelletje, een film en vooral heel veel...

Lees meer
SNAPSHOTS Week 48/2020

SNAPSHOTS Week 48/2020

  Wij vieren het Sinterklaasfeest niet meer, maar houden wel van al die Sinterklaaslekkernijen. Hier vind je alle recepten. Deze maangedroogde tomaatjes heb je als trouwe lezer van ENJOY! vast al vaker voorbij zien komen. Met een schaal van deze tomaatjes kun je...

Lees meer

Samenwerken