WEEKENDTIPS 6,7 en 8 oktober 2017

okt 6, 2017 | Weekendtips

WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 6,7 en 8 oktober 2017

Dit weekend is er weer genoeg te doen. In dit overzicht leuke tips om er op uit te trekken. Zelf lijkt de VT Wonen & Design beurs mij heel erg leuk om heen te gaan. Inspiratie opdoen voor dit najaar en winter waarin we weer lekker wegkruipen in onze huisjes. Maar er is meer te doen. Dit keer allemaal in Amsterdam. Hier komen de weekendtips van ENJOY!

weekendtips | ENJOY! The Good Life

VT WONEN & DESIGN BEURS, RAI, Amsterdam

Het fijne aan het najaar is dat wij het thuis weer gezellig gaan maken. Dat betekent wonen en interieurinspiratie opdoen op de VT Wonen & Design Beurs in de RAI in Amsterdam. Alle nieuwe trends op woongebied bij elkaar verzameld. Presentaties van grote design labels en natuurlijk de woonhuizen van titelbladen VT WOnen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home etc. Op de beurs kun je van alles vinden op woongebied. Naast inspiratie voor in huis, de nieuwste trendkleuren, sfeervolle styling, vloeren, karpetten, keuken, badkamer etc.

 • Wanneer: Vrijdag 6 oktober: 10-21 uur, Zaterdag 7 oktober: 10-18 uur, Zondag 8 oktober: 10-18 uur
 • Waar: RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
 • Wat kost dat?: online €20 en aan de kassa op de beurs €25, 
 • Meer info

WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

Rijksmuseum BIG DRAW, Internationaal tekenfestival

Op 7 en 8 oktober viert het Rijksmuseum het internationale tekenfestival Big Draw voor de vierde keer met gratis tekenworkshops, tours en een masterclass.Het hele weekend zijn er gratis activiteiten die in het teken staan van de tentoonstellingen Matthijs Maris en Johan Maelwael. Samen met het tijdschrift Flow organiseert het Rijksmuseum op zaterdag 7 oktober een masterclass met Flow-illustrator Marenthe Otten. En voor wie er niet genoeg van krijgt, kan buiten een meesterwerk maken op de bekende I amsterdam-letters.

 • Wanneer: Zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 9-17 uur
 • Waar: Rijksmuseum, Amsterdam
 • Wat kost dat?: Gratis excl. entreeticket Museum
 • Meer info

weekendtips | ENJOY! The Good Life

MasterClass Culinaire Fotografie, Foodcenter, Amsterdam

Tijdens de Markt van 1001 Smaken in het Foodcenter in Amsterdam wordt deze MasterClass Culinaire Fotografie gehouden. Deze wordt gegeven door Michael van Emde die al meer dan 25 jaar fotografeert onder andere voor de Telegraaf als partner in crime van Felix Johannes Wilbrink. Hij heeft een heel eigen interessante stijl van fotograferen. Hij gaat jou de kneepjes van het vak leren.

 • Wanneer: 8 oktober #11.30 uur #13.30 uur #15.00 uur
 • Waar: Foodcenter Amsterdam, Jan van Galenstraat 4, 1051 KM Amsterdam
 • Wat kost dat?: € 22,50 en voor twee personen € 40,-
 • Meer info Aanmelden via: masterclass1001@michaelvanemdeboas.nl onder vermelding van naam en tijd. VOL=VOL

weekendtips | ENJOY! The Good LifeKIDS SMAAK FESTIVAL, Foodcenter, Amsterdam

Op zondag 8 oktober is het Kids Smaak Festival! Tijdens dit festival leer je koken van èchte chefs, ontdek je wat je allemaal kan doen met groente en fruit en mag je alles proeven. Kinderen zijn de baas! Breng je ouders mee: zij kunnen ook naar de Markt van 1001 Smaken, die op hetzelfde moment in de markthal is.

Dit waren de tips weer voor deze week. Heb je zelf nog leuke tips voor een komend weekend? Laat je reactie achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com.

ENJOY! your weekend.

SNAPSHOTS week 01/2021

SNAPSHOTS week 01/2021

Ondanks dat ik nergens heen kan en geen fluit meemaak, toch nog een behoorlijk gevuld snapshot overzicht. Kijk je samen met mij nog even terug op afgelopen week? Het is winter en dus het moment om heerlijke hachee te maken. Ik maak altijd een flinke hoeveelheid zodat...

Lees meer
Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Waarom al het wereldleed op je schouders dragen als het al een hele klus is om alles binnen je eigen bubbel een beetje op de rit te houden? Dat is wat ik mij van de week afvroeg. Er zijn tijden geweest dat ik heel bewust het nieuws negeerde. Ik las geen kranten, keek...

Lees meer
Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Niets lekkerder dan voor het weekend een grote pan soep maken. Deze minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes is een favoriet. Makkelijk, superlekker, gezond en je kunt hem in allerlei variaties maken. Net wat je voor handen hebt of trek in hebt. De ene...

Lees meer

Samenwerken