VALENCIA: LA MÁS BONITA

okt 12, 2016 | Travel, Travel and trips

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

VALENCIA: LA MÁS BONITA

Met stip bovenaan is dit absoluut het leukste restaurantje waar ik de afgelopen tijd ben geweest. Jammergenoeg ligt het niet bepaald naast de deur, maar reden om nog eens terug te gaan naar Valencia. En dan pik ik natuurlijk ook gelijk al die andere leuke hotspots mee waar ik de afgelopen keer geen tijd meer voor had.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

Where to eat

Het lijkt alweer een tijd terug maar nog geen maand geleden was ik een weekend in Valencia en zoals ik altijd doe voordat ik op reis ga, zoek ik uit waar je het lekkerste kunt eten, wat de locale specialiteiten en drankjes zijn en meer voedsel gerelateerd huiswerk. Als foodie wil ik absoluut de leukste plekjes bezoeken én goddelijk eten voor een redelijke prijs.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

Tijdens mijn pluiswerk kon ik om één plek absoluut niet heen en dat is La Más Bonita. Veel bloggers, reisfreaks, lekkerbekken etc. gingen mij voor dus misschien niet de meest originele traveltip, maar deze kan ik jou als lezer van ENJOY! niet ontnemen.

CITYTRIP VIVA VALENCIA | ENJOY! The Good Life

Life is a beach

La Más Bonita ligt aan het Patacona strand. Dat is het strand dat het verst van de stad ligt. Met de bus of de benenwagen is dit strand prima te bereiken. Geloof mij…. het is het dat beetje extra moeite wel waard. Want niet alleen is Patacona een veel rustiger en mooier strand, het is ook de thuishaven van La Más Bonita.

Er is de vestiging aan de boulevard en er is ook nog de strandtent recht tegenover de ‘vaste’ vestiging. Ook hier dezelfde sfeer en lekkers, maar dan vanaf je ligbedje met uitzicht op de kabbelende golven.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

Happy place

Wat maakt La Más Bonita nou zo bijzonder? Eigenlijk spreken de foto’s al voor zich en als je ter plekke bent, dan weet je dat je hier moet zijn. Er hangt een enorme ‘happy flow’ rond deze hotspot. Dat komt door het vrolijke kleurgebruik en het bijna Caribische sfeertje dat de zaak uitstraalt.

In or out?

Het terras aan de boulevard is natuurlijk een heerlijk plekje, maar ook binnen is het fijn vertoeven.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

Wil je een schaduwrijk plekje? Dan is er achter het pand ook nog een tuin.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

The Food

En oh la la…..  THE FOOD! Je zou bijna denken als er zoveel aandacht besteed is aan de ‘look’ dan zal het eten wel tegenvallen. NO WAY!! Het eten is hier superlekker en je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of een lekkere snack tussendoor. De luiken gaan al om acht uur ‘s ochtends open en sluiten pas na middernacht.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

Lunchtime

Hoewel er een redelijke keuze is op de menukaart was het voor mij niet moeilijk. Wij gingen voor de Burrata salade met niet één maar twee dikke bollen Burrata met daarbij cherrytomaatjes met pesto en basilicum blaadjes. Wij besloten er geen brood bij te bestellen, maar voor thee met lekkers toe te gaan.

VALENCIA: LA MÁS BONITA | ENJOY! The Good Life

Tea and cake

En wat lekker is, weten ze hier maar al te goed. Want niet alleen heb je keuze uit de meest uiteenlopende theesoorten, maar ook uit heerlijke taarten die de hele dag door vers gebakken worden. Carrotcake voor mij en Cheesecake voor mijn tafelgenote. Daarna rolden wij zo van het terras het strand op om lekker uit te buiken van al dit lekkers.

A Big Yes!

Handig om te weten is dat het in de weekenden ontzettend druk is bij La Más Bonita. Reserveer daarom een plekje, ook voor ontbijt of lunch want anders kun je wachten tot Sint Juttemis ‘to be seated’. Ik kan werkelijk niets bedenken waarom je tijdens je bezoek aan Valencia niet naar deze leuke plek zou moeten gaan. Een dikke vette aanrader en de prijzen zijn ook nog eens heel redelijk!

Citytrip Valencia

Ga je binnenkort naar Valencia of overweeg je een citytrip naar Valencia? Kijk dan eens naar het reisartikel over deze leuke en vooral relaxte stad aan de Spaanse kust. Hier lees je het gehele reisverslag over Valencia terug.

  • Wanneer: dagelijks geopend van 8-01.30 uur
  • Waar: aan het strand: Paseo Marítimo de la Patacona, 11 Tel:+34 961 143 611
    en er is ook een vestiging in de leuke wijk Ruzafa: Calle Cádiz, 61 Tel:+34 963 236 400
  • Website La Más Bonita

Op zoek naar meer info over Valencia? 

Like a local: Market Central, Valencia | ENJOY! The Good Life

 

  Like a Local: Mercado Central, Valencia

 

CITYTRIP VIVA VALENCIA | ENJOY! The Good Life

 

 

  Citytrip VIVA VALENCIA

 

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

 

  STAD DER KUNST EN WETENSCHAPPEN, VALENCIA

 

 

 

Meer artikelen ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! your stay at La Más Bonita

Pictures: @ ENJOY! The Good Life
Paringsdrang

Paringsdrang

De zon schijnt ineens tierig, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen rond. Het is lente! Mijn favoriete seizoen en het is volop genieten. Toch brengt de lente een bepaalde onrust met zich mee. Ook dit jaar ben ik weer veel te laat op rantsoen gegaan. Dat...

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

Wie ENJOY! volgt of mij kent, weet dat ik meestal met rood gestifte lippen door het leven ga. De één gruwelt er van, ik hou er van. Rood is mijn favoriete kleur en past bij mij. Als ik 's ochtends opsta en er belabberd uitzie, geloof mij dat gebeurt steeds vaker met...

Lees meer
Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Met pijn in het hart ruilde ik zeven jaar geleden mijn helderblauwe, kleine, Duitse mobiel met zilveren ster in. Ik hecht veel waarde aan zaken die mij niet in de steek laten. Heel wat jaren was dat deze automobiel, maar helaas liet hij mij steeds vaker in de steek....

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: