TWO CHICKS EGG WHITES

apr 19, 2016 | Fabulous Food, Food

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

TWO CHICKS EGG WHITES 

Afgelopen week heb ik een verrekte handig product voor jullie uitgetest. De eiwitten van Two Chicks. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar als ik eieren ga splitsen word het vaak een kliederboel. Of er valt weer een eischaal in of de dooier gaat stuk. En dan gebruik je alleen het eiwit en houd je de eidooiers over. Die doe ik dan keurig afgedekt in een bakje en neem mij voor daar iets lekkers van te maken om het vervolgens een paar dagen later weg te gooien omdat het er niet van gekomen is.

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

Dit vind ik dan ook een ideaal product. Zeker omdat ik vaak alleen het eiwit gebruik. Voor meringue, pavlova, kokoskoekjes, omeletjes, pasta carbonara of gewoon door een shake.

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

Gluten- en Lactosevrij.

Een fles van Two Chicks bevat 15 eiwitten. Afkomstig van vrije uitloop kippen. Het zijn gepasteuriseerde vloeibare eiwitten en het is gluten- en lactosevrij.

Eiwitten zitten vol met aminozuren en zijn daardoor belangrijke bouwstenen voor ons lichaam. Noodzakelijk voor de groei, onderhoud en herstel van niet alleen spieren maar ook organen, huid, haar en nagels. Het zorgt er ook voor een langdurig verzadigd gevoel waardoor je minder snel naar een ongezonde snack grijpt.

Wat te maken met de Two Chicks Egg Whites:

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

Skinny omeletten

De Two Chicks Egg Whites is superhandig om in huis te hebben voor het maken van een lekker skinny omeletje met groente of andere leftovers.

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

Ik maakte voor de lunch deze omelet met tomaat, bieslook, 6 eetlepels (is gelijk aan twee eieren), een handje spinazie. Met als topping wat fetakaas. Onder mijn omelet plakjes avocado en artisjok harten. Nomnomnom…..

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

Kokoskoekjes.

Regelmatig maak ik kokos koekjes. De ingrediënten heb ik altijd in huis en in een handomdraai heb je zo vers gebakken delicious cookies. En nu nog sneller met de Two Chicks eiwitten. Het recept kun je hier terugvinden.

TWO CHICKS EGG WHITES | ENJOY! The Good Life

Pasta Carbonara.

Het weekend maakte ik deze razendsnelle Pasta Carbonara. Ik vind rauwe eieren altijd een beetje griezelig maar dat probleem heb je met de Two Chicks ook niet omdat het gepasteuriseerd is. Uitje fijn snipperen en zachtjes fruiten, knoflook, spek, parmezaan, twee eieren of 6 el. Two Chicks, beetje room, peper en zout en klaar is je pastasaus. Binnen een kwartiertje staat het op tafel en molto delizioso. Morgen zal ik het recept op de website delen.

Two Chicks Egg White is verkrijgbaar bij Albert Heijn in flessen van 500 gram voor € 3,99. Echt een aanrader!

 

 

Paringsdrang

Paringsdrang

De zon schijnt ineens tierig, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen rond. Het is lente! Mijn favoriete seizoen en het is volop genieten. Toch brengt de lente een bepaalde onrust met zich mee. Ook dit jaar ben ik weer veel te laat op rantsoen gegaan. Dat...

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

Wie ENJOY! volgt of mij kent, weet dat ik meestal met rood gestifte lippen door het leven ga. De één gruwelt er van, ik hou er van. Rood is mijn favoriete kleur en past bij mij. Als ik 's ochtends opsta en er belabberd uitzie, geloof mij dat gebeurt steeds vaker met...

Lees meer
Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Met pijn in het hart ruilde ik zeven jaar geleden mijn helderblauwe, kleine, Duitse mobiel met zilveren ster in. Ik hecht veel waarde aan zaken die mij niet in de steek laten. Heel wat jaren was dat deze automobiel, maar helaas liet hij mij steeds vaker in de steek....

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: