SNAPSHOTS week 53/2020

jan 5, 2021 | Snapshots

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Allereerst wil ik iedereen nogmaals het allerbeste wensen. Dat 2021 alleen maar beter mag worden. Wees lief voor elkaar en blijf gezond. Samen met jou kijk ik nog even terug op de laatste week van het afgelopen jaar.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

De pubers missen de balletjes van het Zweedse woonwarenhuis. Ik weet niet wat je eraan mist, maar tieners zijn nu eenmaal gek op junkfood. Als alternatief gaf ik ze om ze zelf te gaan maken. Er staat een recept voor Zweedse balletjes op ENJOY! en ik vond nog een kinderkookboek waar ik in een ver verleden samen met ze uit kookte toen ze klein waren. Daarin staat een goddelijk recept voor de balletjes. Dat was niet tegen dovemansoren en dochterlief dook de keuken in.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

We hadden weer eens een groente overschot. Weggooien is uit den boze dus maakte ik er gegrilde groenten van die ik verwerkte in een bulgur salade. Beetje feta erover. Heerlijk en gezond!

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Duivels gevulde eieren | ENJOY! The Good Life

Deze duivels gevulde eieren heb je de afgelopen tijd vaak voorbij zien komen. Ik kan inmiddels geen eitjes meer zien. Vind je dit eierschaaltje ook zo mooi en handig? Vandaag gaat deze in de verkoop op ENJOY! The Second Life

 

De laatste tijd heb ik behoorlijk wat mooie spulletjes op de kop weten te tikken. Helaas ontving ik rond de feestdagen voornamelijk pakketjes met beschadigde of gebroken spullen. PostNl neem het allemaal niet zo nauw met onze postpakketten. Met als dieptepunt een doos vol mooie spullen waar een groot deel van gebroken was. Pluis is er altijd als de kippen bij als er pakjes opengemaakt worden.

In dit pakket zaten zoveel geweldig mooie spullen. Ik ben alleen even in tranen uitgebarsten toen ik het gebroken whiskeyglas van de Ralph Lauren set zag en twee gebroken borden van Bordallo.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

En ik haalde aan het glas ook nog heel vervelend mijn vinger open.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Kerstboompjes eruit en vazen erin. Ik ben straal verliefd op deze prachtige Delfts blauwe vazen. Ik heb er inmiddels een behoorlijke verzameling van. En ik ga er binnenkort een aantal opruimen. Er staat inmiddels een exemplaar op ENJOY! The Second Life.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Ook deze pot staat binnenkort in de etalage van ENJOY! The Second Life.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

En deze prachtige eierschaal komt ook binnenkort op het insta account.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Onlangs nam ik mijn slaapkamer grondig onder handen. Wat nieuwe keuren op de muur (het roze is nog steeds een doorn in mijn oog, want té roze)), beddengoed en een hoop vintage snuisterijen. Binnenkort zal ik een binnenkijker delen. Wacht elke keer omdat ik hoop dat ik mij ertoe heb kunnen zetten de roze muur nog eens in een minder felle kleur te verven.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Voor mijn zoon vond ik nog een mini bootje in een vitrine. Nu denk ik dat ik het niet zo zeer voor hem hoef te doen. Ik vind ze heel leuk op zijn kamer staan. Het is al een kleine verzameling geworden. Hij vind het vooral veel gedoe want dat moet hij dan weer afstoffen. Het is een vent, denkt praktisch 🙂

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Mijn beukenootje op water groeit gestaag. Elke dag is het weer een leuke verrassing hoe ver het weer gegroeid is. Ik besef, het klinkt kneuterig, maar tegenwoordig ben ik met weinig tevreden 🙂 Binnenkort zal ik meer vertellen over deze manier van planten houden.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Met Pluis kijk ik af en toe even een stukje van Planet Earth. Zo grappig hoe gek zij is van natuurfilms.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Van mijn zoon kreeg ik met kerst deze mooie mokjes. Hij dacht vast Delfts blauw is altijd goed. En dat klopt ook. Ik vind ze prachtig!

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Zoals elke zondag weer een column op ENJOY! Dit keer over een kleine advertentie in de Trouw en Volkskrant.

SNAPSHOTS week 53/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik ben heel dringend op zoek naar een nieuwe baan. Als content creator, content marketeer, redacteur, copywriter, online marketeer, Marketing- en/of PR consultant, Customer Support. Zolang het maar een baan is voor 24-32 uur. Als je iets voor mij weet? Graag!

ENJOY!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het hypotheekgesprek.

Het hypotheekgesprek.

Waarom moet een hypotheekadviseur zoveel van je weten? Al eens een afspraak gehad met een hypotheekadviseur? Ja? Dan weet je dat het hemd van je lijf gevraagd wordt. Maar waarom? Is jouw antwoord, nee? Dan helpt het je misschien om je goed voor te bereiden op zo’n...

Lees meer
Het leed dat uitgroei heet.

Het leed dat uitgroei heet.

Bij de aanblik van mijn kapsel is het eerste wat mij te binnen schiet "Het leed dat uitgroei heet". De spiegel vermijd ik dan ook zoveel mogelijk. Als het dan moet omdat ik niet het idee wil wekken dat er stiekem een vogel aan het nestelen is in mijn haardos, dan...

Lees meer
Amandelbroodjes? Lekker en makkelijk te maken!

Amandelbroodjes? Lekker en makkelijk te maken!

Weinig moeite, groot plezier! Dat ervaar je als je deze amandelbroodjes maakt. Binnen no time was hier de schaal met deze heerlijke broodjes leeg gegraaid door de pubers. En ik kan ze geen ongelijk geven want deze amandelbroodjes, of spijsbroodjes, zijn heerlijk bij...

Lees meer

Samenwerken

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly