SNAPSHOTS WEEK 46/2018

nov 19, 2018 | Snapshots

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 46/2018

Vandaag weer een gezellig kijkje achter de schermen bij ENJOY! The Good Life. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber verheugde zich al helemaal op Boer zoekt Vrouw terugkijken. Op zondagavond werkt zij altijd dus kijken wij het maandagmiddag terug als zij thuis komt. Het was weer smullen. Wij zijn heel benieuwd wie Marnix gaat kiezen.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik stelde een aantal kosten die ik heb ter discussie bij de pubers. Ze verdienen een leuk centje en geven geld uit aan luxe producten. Aangezien ik behoorlijk moet bezuinigen wilde ik kijken of zij dit zelf konden/wilden betalen of dat we de kosten delen. Ik plaatste deze stelling op Facebook om te vragen hoe andere ouders dat doen. Wij zijn er nog niet uit.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchgerechtje maken….

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Een heerlijke omelet gevuld met champignons en mozzarella.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Martine schreef weer een artikel over mode. Je vindt het artikel hier.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Instagram is kerst losgebarsten. Dat is even slikken voor iemand als ik met een kerstfobie.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte voor het eerst dit najaar zuurkool stamppot. In het kader van mijn veranderde eetgewoonten gebruikte ik deze vegetarische worst i.p.v. de heerlijke rookworst die ik normaal bij de slager haal. Hoewel ik sommige producten van de Vegetarische Slager best oké vind is deze Roockworst echt heel erg onsmakelijk. Het smaakte naar karton door mijn heerlijke stamppot. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Emiel Ratelband wil zijn leeftijd aanvechten in de rechtbank. Je gewicht aanvechten is ook een geweldige optie.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime! Rijstwafels met mayo, gerookte makreel en peper. Met een beker karnemelk. YUM!

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Het was kookboekenweek. Ik schreef er dit artikel over.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit geweldige Japanse kookboek kon je afgelopen week bij ENJOY! winnen. De winnaar wordt deze week bekend gemaakt op de Facebook pagina van ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Eén van de recepten uit het kookboek Reishonger.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

De herfst in zijn volle glorie in mijn tuintje.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

De Action verkoopt budget Bullet Journals. Ik wilde weleens weten of dat wat is. Je leest het hier.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben groot fan van groots koken en veel invriezen. Zo heb je altijd gezonde gerechten in huis als je eens geen zin of tijd hebt om te koken.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Bij Aliexpress bestelde ik een nieuw voorraadje Micron pennen. Ik ben fan van deze schrijfpennen die ik gebruik voor de Bullet Journal. Je leest de review hier. Ik bestelde overigens de verkeerde kwam ik achter toen ik ze ontving.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een snelle salade als lunch.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk de winnares gevonden van de winactie van de Eau de Parfum van Acqua di Bolgheri. Ik kon het mailadres niet vinden. Maar dat bleek aan de achterkant van de website wel zichtbaar. Ik ben zo’n drol met dat soort dingen….. Gefeliciteerd Dorien! Het komt snel jouw kant op.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had het van de week met een vriendin over hoe lastig het is om je mooi op te maken. Zeker nu we wat ouder zijn. Ik kwam deze filmpjes tegen op LindaTV. Beauty voor meisjes van 40+.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Onze humeurige witte kater is op oorlogspad en vecht met alle katten uit de buurt. Hij is echter de jongste niet meer en moet vaak het onderspit delven. De gevechten werden zo heftig dat hij maar even binnen moest blijven. Daar was hij het niet mee eens.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben de discussies zo ongelooflijk zat over de zwarte pieten! Het gaat niet meer om het kinderfeest, maar alleen nog over welke kleur de Piet zou moeten hebben. Het gaat over racisme, slavernij, onderdrukking en er zijn zelfs mensen die de verschrikkingen in concentratiekampen erbij halen. Dieptreurig!

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Zoals je gisteren al las in de persoonlijke column op ENJOY!, ruimde de damespuber en ik de zolder grondig op. De vloer was weer zichtbaar.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

De hal staat echter vol zooi voor de kringloop en het grof vuil.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde voor het eerst online wijn bij de LIDL. Ik was op zoek naar de Sardijnse Cannonau wijn en kwam bij de Lidl terecht. Gelijk besteld en een paar extra rode wijn besteld om uit te proberen. Als ik ze heb geproefd zal ik een review delen op ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

De doos van de LIDL was weer een fijne hangplek voor de Moody White Cat. #recycle

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deed een lobby voor deze kinderfilms. Nog maar weinig jonge ouders hebben een DVD speler. Gelukkig hebben ze een geweldige bestemming gekregen bij mijn bonus kleindochter.

SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 46/2018 | ENJOY! The Good Life

Een avondje in mijn up want de pubers waren weer eens wieberen. Ik maakte deze gezonde pizza voor mijzelf. Het recept vind je hier.

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het weer leuk vond om een kijkje achter de schermen te krijgen. Deze week ben ik een paar dagen in Zwolle, ga ik bij Martine langs, moet ik naar het ziekenhuis ter voorbereiding van de operatie én heb ik een afspraak bij de kapper. En jij? Wat zijn jouw plannen voor deze week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

SNAPSHOTS week 01/2021

SNAPSHOTS week 01/2021

Ondanks dat ik nergens heen kan en geen fluit meemaak, toch nog een behoorlijk gevuld snapshot overzicht. Kijk je samen met mij nog even terug op afgelopen week? Het is winter en dus het moment om heerlijke hachee te maken. Ik maak altijd een flinke hoeveelheid zodat...

Lees meer
Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Waarom al het wereldleed op je schouders dragen als het al een hele klus is om alles binnen je eigen bubbel een beetje op de rit te houden? Dat is wat ik mij van de week afvroeg. Er zijn tijden geweest dat ik heel bewust het nieuws negeerde. Ik las geen kranten, keek...

Lees meer
Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Niets lekkerder dan voor het weekend een grote pan soep maken. Deze minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes is een favoriet. Makkelijk, superlekker, gezond en je kunt hem in allerlei variaties maken. Net wat je voor handen hebt of trek in hebt. De ene...

Lees meer

Samenwerken