SNAPSHOTS week 39/2015

sep 28, 2015 | Snapshots, Uncategorized

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Hoe fijn…. wakker te worden met een zonnetje! Hebben jullie ook zo’n fijn weekend gehad? Ik heb zelfs een rood borstje gekregen door het najaarszonnetje. En de komende dagen mogen we daar ook nog even van genieten! Maar eerst even terugkijken op afgelopen week. Door de enorme regen konden een paar afspraken van mij niet doorgaan. Foto’s maken in de stromende regen gaat niet. Zeker niet met een camera die kuren vertoond. Maar nu eerst snel de SNAPSHOTS!

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Op maandag ga ik tussen het werk door een uurtje naar Pilates. Mooie bewegings break. Want te lang zitten schijnt het nieuwe roken te zijn. ONGEZOND dus en dat moeten we niet hebben. Tussen het vele zitten door af en toe bewegen.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte ratatouille met couscous. Was zo lekker dat ik het eindresultaat niet gefotografeerd heb. Al dat snijwerk van die groente vind ik een heerlijk therapeutisch werkje. Wijntje erbij…..

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Door de pisregen kwamen twee schattige kindjes aan de deur om kinderpostzegels te verkopen. Deed mij met weemoed terugdenken aan mijn kids. Niet eten en meteen de wijk in om zegels te verkopen. Eigenlijk wilde ik helemaal niets kopen want wat moet je ermee. Maar die lieve hertenoogjes keken mij zo schattig aan…. En een goede reden om weer eens een kaartje te sturen.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een artikel over de vingerafdrukherkenning bij het Mobiel Bankieren van ING. Dat woord. Perfect voor scrabbel! Ik heb al zoveel goede woorden…. nu nog echt eens het spelletje spelen. Laatst op Marktplaats gescoord. Anyway…. Hier kun je het ING bericht teruglezen.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Met die regen van afgelopen week was het dramatisch om buiten te fotograferen dus dan maar lekker binnen doortikken. Geurkaarsje van True Grace nr.5 aan en de inspiratie stroomt vanzelf binnen.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over de cruesli die ikzelf maakte. Hij is echt heul lekker! Hier lees je het recept.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Kak! Ik haat blauwe enveloppen. Heb jij dat ook? Daar komt nooit maar dan ook nooit iets goed uit te voorschijn. Struisvogelpolitiek…. schuif het gewoon onder een stapel notebooks dan is het net of het er niet is. Brrrr…. alleen die kleur al.

week 39 kookpunt inst

Ik kreeg een geweldig weckpakket opgestuurd van Kookpunt.nl. Waarvoor dank! Zij hadden op mijn blog gelezen dat ik mij niet echt raad wist met het overschot aan druiven in de natuurlijke overkapping. En kwamen met een goed idee. Druivenjam maken!

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Gelijk aan de slag want de spreeuwen schreeuwen moord en brand om die mooie druifjes van mij. Voordat zij alles hebben opgevroten heb ik mijn eigen oogst even veilig gesteld.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Kijk…. deze kleur blauw vind ik dan weer wél mooi!

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht nieuwe plantjes voor bij de voordeur. Oef…. nu wordt het echt herfst.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ongelooflijk maar waar. Elke keer als ik in Amsterdam ben dan weigert mijn camera dienst. Heel frustrerend!! Het probleem was dus nog niet opgelost met een schoonmaak sessie. Met een andere lens werkt de camera wel maar die moet je dan wel net bij je hebben 🙁 Gelukkig maakt mijn Iphone prima plaatjes maar niet goed genoeg naar mijn zin voor een artikel. Voor de snapshots OK. Maar nood breekt wetten.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Weer even verder met m’n weckproces. Brrr…. ik vind beestjes eng. En laten die nou die druifjes ook zo lekker vinden.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Na een militaire inspectie op bewegende delen in mijn druifjes…. een begin maken aan de jam door de druifjes te plukken. Elke keer een tussenstop want ik kon niet goed vinden op internet hoe dat nou moet met die weckpotjes.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ohhhhhhhh!!!! Slecht! En hoewel de eerste hap heerlijk is was ik er na drie happen helemaal klaar mee. Ik zat van oor tot oor helemaal onder de smurrie. Als ik een hap wilde nemen vloog er van alle kanten alles uit en dat druipt dan zo charmant lang je kin, mondhoeken, en op je broek omdat dit het ultieme voer is om voor de tv te eten. NOT! Gatver…. voor mij voorlopig geen hamburgers meer.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik had weer een stapeltje cadeaubonnen opgespaard dus kon ik weer mijn favoriete luchtje kopen. Chanel Coco Mademoiselle. ZOOOO blij 🙂 En mijzelf natuurlijk even vergapen aan al die andere prachtige producten van CC.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

En ik ging even de benen strekken in de duinen. Eindelijk droog aan het einde van de week.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte bananenbrood. Dit keer ‘the healthy way’. Hier kun je het recept teruglezen.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ook ging ik weer met mijn verstopte holtes boven een bak met stoom. Dat gaat maar niet over maar het is ook niet erg genoeg om ervoor naar de dokter te sprinten. Dit verlicht een hoop.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Dit is zo’n apparaat dat hele periodes ongebruikt op het aanrecht in de weg staat. Ik besloot de druiven daarin te persen want dat gedoe met een zeef zag ik niet zo zitten. Of dat een goede keus is geweest valt nog te bezien.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Wecken maar. Geen idee of ik het goed gedaan heb.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

En afkoelen. Wijntje erbij want ik kreeg het er zweet heet van.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Heel dunne jam is het geworden…… Waar ging het mis?

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Maakt geld gelukkig…. Dat is de grote vraag? Uit ervaring weet ik dat het niet zo is, maar dat is mijn mening. Ik zie zoveel mensen om mij heen die van gekkigheid niet weten wat ze met hun geld moeten doen en er met een uitgestreken smoel bijlopen….. Interessant onderwerp :0

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good LifeEindelijk tomaatjes uit eigen tuin!

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar Body Worlds waar de tentoonstelling The Happiness Project momenteel gehouden wordt. Dat was heel indrukwekkend. Nog niet eerder was ik hier geweest. Wel vreemd om te ervaren dat het hier om echt mensen gaat die hier tentoongesteld staan. Ik mocht een hart vasthouden. Hoe toepasselijk.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Van schommelen wordt je echt happy en van nog veel meer dingen die de tentoonstelling laat zien. Binnenkort meer over Body Worlds.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik heb echt gevouwen gelegen om de filmpjes van Susan in de overgang. Als je daar net als ik tegenaan hangt dan zou ik even kijken. Heerlijk, die zelfspot!

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds in Amsterdam een bezoekje brengen aan de Skylounge. Prachtig overzicht over de ‘city by night’ en gezellige beats in de Skylounge.

week 39 mousse

Vriendin C. had chocolademousse over. Geen straf dat wij die op mochten eten.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Prachtig weer! Dus op naar het bos.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Geen rood met witte stippen kunnen vinden.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Jemig! Alles gaat stuk. De batterij van mijn geliefde MacBook is kapot. Hij en ik zullen binnenkort afscheid van elkaar moeten nemen.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Potje voetballen met zoonlief.

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik houd hem in de smiezen 🙂

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

Lekker knagen bij de tv. Hamka’s!! En een paar afleveringen van “Modern Family”

SNAPSHOTS week 39/2015 | ENJOY! The Good Life

En dan sluiten we het weekend af met de bloedstollende serie Penoza. Heb jij de dood van John en Koen al verwerkt?? Pffff heftig!

Dit was hem weer. Ik had nog meer snapshots maar dan zijn jullie tot volgende week maandag aan het scrollen. Dus ik laat het hierbij. Geniet van je week, de zon en elkaar!

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

Het hypotheekgesprek.

Het hypotheekgesprek.

Waarom moet een hypotheekadviseur zoveel van je weten? Al eens een afspraak gehad met een hypotheekadviseur? Ja? Dan weet je dat het hemd van je lijf gevraagd wordt. Maar waarom? Is jouw antwoord, nee? Dan helpt het je misschien om je goed voor te bereiden op zo’n...

Lees meer
Het leed dat uitgroei heet.

Het leed dat uitgroei heet.

Bij de aanblik van mijn kapsel is het eerste wat mij te binnen schiet "Het leed dat uitgroei heet". De spiegel vermijd ik dan ook zoveel mogelijk. Als het dan moet omdat ik niet het idee wil wekken dat er stiekem een vogel aan het nestelen is in mijn haardos, dan...

Lees meer
Amandelbroodjes? Lekker en makkelijk te maken!

Amandelbroodjes? Lekker en makkelijk te maken!

Weinig moeite, groot plezier! Dat ervaar je als je deze amandelbroodjes maakt. Binnen no time was hier de schaal met deze heerlijke broodjes leeg gegraaid door de pubers. En ik kan ze geen ongelijk geven want deze amandelbroodjes, of spijsbroodjes, zijn heerlijk bij...

Lees meer

Samenwerken

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly