Snapshots week 37/2020

sep 15, 2020 | Snapshots

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Er was weer een overschot aan groente, dus hakte ik alles in stukken en grilde de groenten in de oven. Ik heb een enorme hekel aan voedsel verspilling en zo komt alles tenminste op. Een deel van de groente gebruikte ik voor deze pasta, de rest heb ik ingevroren. Handig voor een later moment.

Via Instagram kwam ik deze sushibowl met pittige tonijn tegen. Pubers zijn gek op dit soort eten en ik eigenlijk ook. Het recept vind je hier.

Deze fijne witte wijn van Nelemans dronk ik bij de sushi bowl.

Ook dit receptje voor een Filotaart met spinazie en feta kwam ik tegen via Insta voorbij. Nou ja, mijn poging was nogal mislukt omdat de taart niet los wilde komen uit de tulband. Het smaakte niet minder lekker overigens.

Ik deelde de favoriete appeltaart recepten van ENJOY!. Hier vind je ze allemaal terug.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk waren de gordijnen klaar. We hebben weken in de etalage gezeten. Met z’n drieën hingen we de gordijnen op. Ze schenen wel meer door dan dat ik verwacht had. Maar daar is niets meer aan te doen. Het staat wel weer mooi en aangekleed.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Via Marktplaats vond ik deze mooie opgezette vlinder. Ik ben mijn eigen Wunderkammer aan het creëren.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik kijk graag naar programma’s op de publieke omroep. Deze is wel een favoriet van mij “Van onschatbare waarde” Hierin brengen mensen bijzondere objecten in waar op geboden kan worden door experts.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Op Netflix keek ik deze twee films. Toevallig met dezelfde hoofdrolspeelster.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Martine is weer gestart na de vakantie’s met haar modeblogs op ENJOY!. Altijd fijne artikelen die mij in ieder geval mijn online shopping mand doen vullen. Hier lees je de laatste terug.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik word op Whatsapp plat gebombardeerd met allerlei schattige rode kittens en met deze poes Lola. Helaas heeft Lola een serieus hartprobleem. Aangezien we al genoeg ellende en kosten hebben gehad met de humeurige, witte kater ga ik niet weer aan een medisch geval beginnen. Zielig voor haar. Maar wie weet wil iemand anders haar adopteren. Nu zijn het alleen nog kitten en kattenfilmpjes die ik gestuurd krijg. Ik wil geen kat. Althans voorlopig niet. Heerlijk even minder zorg en het huis blijft fijn schoon.

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

 

 

Met regelmaat koop ik spullen op Marktplaats. Waarom de hoofdprijs betalen als je het voor minder dan de helft kunt scoren. Zo vond ik afgelopen week weer mooie spullen bij een Marktplaats verkoopster waar ik eerder al eens goed geslaagd was. Een mooie vintage leren tas en twee truien van een heel mooi merk. Zij pakt alles altijd zo gezellig in. Het is echt een feestje om uit te pakken. Verder vond ik nog de vlinder waar ik heel erg blij mee ben.

 

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

 

 

Omdat ik thuis werk, loop ik voornamelijk nog in heel comfortabele kleding. Van de week vond ik dat ik er maar eens werk van moest maken want al die mooie kleding in mijn kast wordt nooit meer gedragen. Een lange rok met een leuk bloemprintje. En een Corona bobbel haha….

 

 

 

Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 37/2020 | ENJOY! The Good Life

Hoewel ik af en toe moet knokken voor een goede werkplek hier in huis, vind ik het heerlijk om thuis te werken. Ik mis mijn collega’s wel, maar het scheelt heel veel reistijd. Voor mij liever niet anders meer.

Nog steeds ben ik druk met de nieuwe website. Ik kan nog niet zeggen wanneer deze online zal komen, maar mooi wordt hij zeker! Hier een heel kleine sneak preview.

Dit waren de Snapshots weer. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken en wie weet heeft het je nog op ideetjes gebracht. Fijne week en lekker genieten van het mooie nazomer weer!

 

ENJOY! your week.

 

 

 

Het Noord-Hollands Duinreservaat

Het Noord-Hollands Duinreservaat

  Het Noord-Hollands Duinreservaat Afgelopen weken heb ik heel wat kilometers afgelopen in mijn dorp en in het Noord-Hollands Duinreservaat. Het mooie weer is uitnodigend genoeg om er, tussen de werkzaamheden door, even op uit te trekken. Elke dag 30 minuten...

Lees meer
Speculaas roomboterkoek

Speculaas roomboterkoek

Speculaas roomboterkoek De tijd dat wij het Sinterklaasfeest vierde ligt al lang achter ons. Als er door de pubers niet gewerkt hoeft te worden op deze avond, maken we er een gezellige avond van met een hapje, drankje, spelletje, een film en vooral heel veel...

Lees meer
SNAPSHOTS Week 48/2020

SNAPSHOTS Week 48/2020

  Wij vieren het Sinterklaasfeest niet meer, maar houden wel van al die Sinterklaaslekkernijen. Hier vind je alle recepten. Deze maangedroogde tomaatjes heb je als trouwe lezer van ENJOY! vast al vaker voorbij zien komen. Met een schaal van deze tomaatjes kun je...

Lees meer

Samenwerken