SNAPSHOTS week 35/2017

sep 4, 2017 | Snapshots

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 35/2017

Afgelopen week was de laatste week van de vakantie. En hoewel ik grootse plannen had om nog iets leuks met de pubers te gaan doen hadden hun daar helemaal geen zin in. Zij wilden vooral niets doen zoals een echte puber betaamd. Ik heb dus maar gezellig met ze meegedaan. Beetje hangen, filmpjes kijken… Doodsaai, best knap hoe die gasten dat volhouden. Ik hield het niet lang vol en gelukkig heb ik veel bezoek gehad dat aan kwam waaien en ben ik een paar keer gelucht door wat lieve vriendinnen. En verder vooral heel veel op Pinterest en op Marktplaats rondgestruind. Ik kijk samen met jullie nog even terug op afgelopen week.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging samen met de kleine man naar de persviewing van “American Made” bij Universal Pictures. Een goede film en een fijne hoofdrolspeler. Hier lees je de recensie.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Oh boy! Die man blijft een knapperd. En hij moet toch al bijna 103 zijn.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

‘s Middags kwam de damespuber terug van een dagje shoppen met haar vriendin in Amsterdam. Zo lief… zij neemt dan altijd slagroomtruffels mee van Van der Linde op de Nieuwendijk. Die van dat lekkere ijs!

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Kopje thee erbij en met zijn allen lekker genieten van dit heerlijks.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze heerlijke spinazietaart van filodeeg met feta. Uit het kookboek van Jamie Oliver’s 3o minuten. Aanrader! Je leest het recept hier terug.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg de interieur kolder. Alles moet weg. Dit is een oude foto maar de barkrukken zijn weg. Daar zijn een paar retro stoeltjes voor in de plaats gekomen van de kringloop. En de panelen op de achtergrond wil ik ook niet meer. Als iemand interesse heeft om ze over te nemen? Probleem is alleen dat mijn muren binnen heel nodig geschilderd moeten worden en dat wordt wel ernstig zichtbaar als de panelen eraf gaan.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had Thonet stoeltjes op MP gekocht maar dit zijn de lelijkste replica’s ooit. Althans, dat vind ik. Ik dacht dat ze van hout waren maar lijkt net kunststof.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime met triangel broodjes uit de oven en zelfgemaakte tonijnsalade.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik heb de opruimkriebel weer en ben mijn oude werkkamer aan het opruimen omdat de kleine man daar bezit van heeft genomen. Die staat vol met spullen die ik opgestuurd krijg, dingen die ik uit moet testen en spulletjes die ik ooit op een markt of kringloop kocht en waarvan ik toch niet zo goed weet wat ik ermee moet. Of ik ben ze gewoon helemaal vergeten zoals deze appeltjes van Royal Blue. Mwah….

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo blij! Ik ben voor het eerst weer op mijn krukken naar de winkels bij mij om de hoek ‘gelopen’. Even harinkje happen, naar de Kruidvat en naar de bloemist. Heerlijk om al die kleuren en geuren weer op te snuiven. Ik ging voor grote berenklauwen maar die hadden ze niet meer. Wel deze artisjokken. Ook heel mooi maar ik wacht nog even tot ze misschien berenklauwen op de kop kan tikken.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn lievelingsontbijtje momenteel. Yoghurt met blauwe bessen en honing.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Kijk nou wat ik ook nog vond. Chocolaatjes! Die lagen dus al die tijd al in huis. Ernstig.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

In een prachtig trommeltje van Wesco. Speciaal ontworpen voor hun 150 jarige bestaan.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een grote pan Orzo met maangedroogde tomaatjes en garnalen. Een vriendin die de Orzo met mij gekocht had, had ik belooft dat ik het een keer voor haar zou maken. En een vriendin die al op bezoek was bij mij schoof gezellig aan. Spontaan etentje. Bijna zonder tafel om van te eten. Dat verhaal lees je hier.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Het weekend ging ik even met een vriendin op hort naar Loppis. Een superleuk winkeltje in het centrum van Krommenie. Vol met Zweedse brocante.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

En daarna even een pasta eten bij  Le Mimosa in ons dorp. Geen hippe hotspot maar gewoon even lekker happen. Natuurlijk tortellini alla panna.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Op de parkeerplaats bij Le Mimose staat gewoon een vijgenboom vol met vijgen. Jammer dat ik niet uit de voeten kan anders zou ik er even langsgaan ‘s avonds 😉

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

De pubers zijn boeken aan het kaften.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

Even kijken of ik het ook nog kan 😉 Strak in het pak! De rest mogen ze lekker zelf doen.

SNAPSHOTS week 35/2017 | ENJOY! The Good Life

En we sluiten het weekend af met Penoza. Die afleveringen zijn echt veel te kort. Hebben jullie dat ook?!

Dit waren ze weer de Snapshots van afgelopen week. Komende week is het afzien want vanaf woensdag gaan we weer in het gareel. Vroeg naar bed, vroeg op, sporten, werken, gezond eten etc. etc….. Zien jullie daar ook zo tegenop?

ENJOY! your week

 

 

SNAPSHOTS week 01/2021

SNAPSHOTS week 01/2021

Ondanks dat ik nergens heen kan en geen fluit meemaak, toch nog een behoorlijk gevuld snapshot overzicht. Kijk je samen met mij nog even terug op afgelopen week? Het is winter en dus het moment om heerlijke hachee te maken. Ik maak altijd een flinke hoeveelheid zodat...

Lees meer
Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Waarom al het wereldleed op je schouders dragen als het al een hele klus is om alles binnen je eigen bubbel een beetje op de rit te houden? Dat is wat ik mij van de week afvroeg. Er zijn tijden geweest dat ik heel bewust het nieuws negeerde. Ik las geen kranten, keek...

Lees meer
Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Niets lekkerder dan voor het weekend een grote pan soep maken. Deze minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes is een favoriet. Makkelijk, superlekker, gezond en je kunt hem in allerlei variaties maken. Net wat je voor handen hebt of trek in hebt. De ene...

Lees meer

Samenwerken