SNAPSHOTS WEEK 31/2017

aug 7, 2017 | Snapshots

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 31/2017

Zag ik, toen de kinderen klein waren, enorm op tegen die eindeloos lange zomervakantie… Nu het pubers zijn geniet ik er heerlijk van. Geen school- en sportstress. Elke ochtend alles heel relaxt opstarten en we zien wel wat de dag ons brengt. Ieder doet zijn eigen ding. Ook voor mij want ik heb geen vakantie maar kan ook niet de hort op. Eigenlijk best oké. En hoewel het lijkt of er nooit een eind aan komt is het een geruststellende gedachte dat het straks allemaal weer ‘normaal’ wordt. Ik hoop dat als de tieners weer naar school gaan dat ik ook weer een beetje rondtippel. Voor nu weer een heel relaxt Snapshots overzicht.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber is gek op frikandel of frikadelbroodjes, zoals je wilt 😉 Ze besloot ze zelf te gaan maken. Best goed gelukt en superlekker maar dan moet je het wel bij één broodje houden. Wij moesten er weer zo nodig twee en waren daarna groen van misselijkheid.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Au…. Pijnlijk! Hier onderaan in dit verlaten haventje tussen de rotsen ben ik gevallen. Kwam deze foto op Insta tegen. Vanaf zee gezien ziet het er minder desolaat uit dan dat ik daar lag te creperen van de pijn.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over deze leuke film die wij op Pathé-thuis keken. “A Street Cat Named Bob” Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had het laatst met de damespuber over hun knuffeltjes van vroeger. Ze is best netjes als het om haar kamer gaat en heeft regelmatig grondige opruimsessie’s. Ze stuurde deze foto vanaf haar zolderkamer. Ze had ‘Piepje’ gevonden. Ah gos… ze waren altijd onafscheidelijk.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten Snesie Fourou. Het favoriete gerecht van de pubers.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Zelfs de humeurige witte kater is aartslui deze vakantie. Het is één grote gapende familie hier in huize ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber hing even de was voor mij op. Natuurlijk onderwijl druk bezig op haar, in haar hand ingegroeide smartphone, én de hele dag oortjes in haar hoofd. Maar maakt niet uit. Ze doet toch af en toe een huishoudelijk klusje. Als ze het niet vergeet…..

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Onmisbaar gereedschap voor de 40+ vrouw. Heel irritant maar overal groeit haar en om te voorkomen dat ik een paar heksenharen mis bestelde ik dit gereedschap bij ICI PARIS. Helaas kon het weer terug. Het 15x vergrotende spiegeltje met licht leek mij een uitkomst maar ik zag evengoed nog geen pepernoot. En ik heb 25 jaar geleden eens geïnvesteerd in een Tweezerman en dacht dat ik nu weleens een nieuwe nodig had en daarmee alle haren te lijf kon gaan. Nou… mijn retro Tweezerman blijkt het nog prima te doen. Het hele zwikkie kan dus weer terug. Ik laat nu mijn oude slijpen. Gratis service van Tweezerman. Als je nog niet zo’n onmisbare tool hebt is dit wel een aanrader 😉

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik probeer niet teveel aan vakantie te denken. Helaas heb ik mijn geweldige reis naar Zweden moeten annuleren en ook het tripje naar Elba dat ik mocht maken zit er ook niet in. Wat ik wel leuk vind is terugkijken op de mooie reisjes die ik al heb gemaakt. Waaronder een tripje naar Valencia. Ik was nog van plan een artikeltje over dit bijzondere stukje Valencia te schrijven waar ik nu eindelijk eens aan toe kwam. Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Pubers hebben altijd honger en het grillapparaat staat tegenwoordig standaard op het aanrecht. Ze willen de hele dag eten en wraps en tosti’s zijn veruit favoriet. De damespuber maakte een tosti tuna melt. Ze maakte eerst een heerlijke tonijnsalade. Smeerde dat tussen twee boterhammen met een laag kaas en dan onder de grill. Echt lekker! Ik mag dan geen puber meer zijn maar ik doe gezellig mee. Smaakt ook extra lekker als een ander het klaarmaakt.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Wat een heerlijk uitzicht vanaf mijn favoriete plekje. Op mijn nieuwe schutting, een gezellige schaal met blommetjes die mijn zus in elkaar freubelde en het olijfolie blik met het olijfboompje erin. En oh ja…. een heerlijk soezende witte kater.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

En zo ziet dat er van boven uit. De damespuber had door dat ik haar fotografeerde tijdens de was ophangen en ze stuurde deze aan mij terug.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben helemaal fan van de Jumbo. Niet omdat de damespuber daar werkt maar omdat ik superblij ben met de bezorgservice. Uit nood geboren maar ik ga het erin houden. Ideaal dat alles zo in de keuken bezorgd wordt. En er zitten altijd leuke cadeautjes bij de levering. Zoals deze houten plank met een paar alcoholvrije biertjes en een flesje Crodino. Een extra voordeel is dat ik niet in de verleiding kom om allemaal extra spullen in mijn wagentje te kieperen want die verleiding heb je niet bij het online winkelen. De bezorgkosten kun je compenseren met geselecteerde artikelen zodat je geen bezorgkosten hoeft te betalen. Eh nee…. ik word niet gesponsord en heb ook geen aandelen. Ik ben gewoon enthousiast over deze service!

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Zodra ik weer een beetje mobiel ben wil ik hier een keertje thee gaan drinken. Dat lijkt mij zo leuk met gezellige katten om je heen.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber weet natuurlijk wat er allemaal te koop is bij de Jumbo en kieperde deze pindakaas mini Magnums in de digitale winkelmand. Het kon mij niet bekoren maar de tieners zijn er helemaal ‘waus’ van.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Daar zit ik weer. Ik moet druk oefeningen doen met mijn been. En daarna mag ik dan weer ongegeneerd relaxen met mijn been omhoog.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De kleine man komt weer terug op het nest en dat betekend dat ik mijn werkkamer weer kwijt ben. Ik ben dus een beetje aan het rondkijken naar ideetjes voor kleine werkplekjes zodat ik bijvoorbeeld in mijn slaapkamer een werkplekje kan creëren. Dit bureautje van Ikea ben ik best een beetje verliefd op. Is weer eens iets anders dan wit 😉

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De kleine man kwam terug van zijn vakantie in Frankrijk en kwam even op het oude nest buurten. De schat nam deze heerlijke macarons mee uit Frankrijk voor ons meisjes. Ze komen wel van de LIDL hoor mam haha…. Maakt niet uit! Binnen no-time waren ze foetsie!

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ontbijt op bed!

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De kleine man hielp mij om de tuin op het dakterras weer een beetje te fatsoeneren. Daar ben ik maanden niet geweest dus het is een beetje een oerwoud geworden. Samen hebben we het weer netjes gemaakt en toch nog een paar bietjes kunnen oogsten.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben er gek op maar ik ben de enige hier in huis.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg allemaal leuke onverwachte visite zaterdag maar ik had werkelijk niets in huis. Gelukkig had ik nog het één en ander in huis van persevents. Zoals dit witbier van de Bier Fabriek. Ik heb het niet gedronken maar het schijnt heel lekker te zijn.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

De mannen van de moestuin waren druk aan het converseren in de groepsapp over de artisjok die deze mooie bloemen geeft. Hilarisch…. Het is net een theekransje.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik hou van mijn natuurlijke overkapping! Hij zit vol met druiven hoewel je dat op deze foto niet echt kunt zien.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Met een vriendin ging ik wat eten bij het plaatselijke Italiaanse restaurant. Hier at ik twee weken geleden de goddelijkste mosselen ooit. Helaas was de kok met vakantie. Ze smaakte nog altijd lekker maar lang niet zo lekker als de vorige keer.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Al mijn favorieten samen. Het stolpje van Hella Duijs, het popje van Lammers & Lammers en de okergele vaas van Foekje Fleur. Ze staan allemaal op mijn wishlist!

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Oh… en deze van IKEA vind ik ook prachtig! Ik heb mij voorgenomen als ik één van deze vazen mocht kopen dan moet er een andere naar de kringloop.

SNAPSHOTS WEEK 31/2017 | ENJOY! The Good Life

Samen met de kleine man maakte wij deze vegetarische lasagna. Altijd gezellig om samen te koken en hij was ook nog eens heerlijk.

Dit was mijn week weer in fotovlucht. Ik hoop dat je het leuk vond. Komende week ben ik van plan de film “The Only boy living in New York” te gaan bekijken en “Hampstead” Twee films die wel in mijn straatje passen. Ik hou namelijk eigenlijk alleen maar van feelgood movies. Ja, ik weet het… Ik ben een zachtgekookt ei 🙂 En wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week

Parelcouscous met gegrilde groenten

Parelcouscous met gegrilde groenten

Op ENJOY! staan al diverse couscous recepten. Het is één van onze favoriete gerechten. Makkelijk, zomers en als je een flinke hoeveelheid maakt, kun je het ook nog de volgende dag voor de lunch eten of er nog een makkelijke maaltijd van maken. Parelcouscous is een...

Lees meer
Hoe ook jij een jurkentype kunt worden

Hoe ook jij een jurkentype kunt worden

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: jurkjes. Steeds meer vrouwen dragen ze met veel plezier, nadat ze in de vorige eeuw een tijdje een stuk minder geliefd waren. De emancipatie leerde ons dat we gewoon dezelfde kleding als mannen konden dragen, zodat we massaal...

Lees meer
Gent, even Belgisch genieten

Gent, even Belgisch genieten

Ik zal het maar bekennen, Gent stond niet persé op mijn lijstje van plekken die ik nog eens graag wilde bezoeken. Heel wat maanden terug kocht ik via Instagram weer eens iets heel moois bij een winkel in Gent. Helaas werd mijn schat niet verzonden. Mijn hebberigheid...

Lees meer
Collectorswall, je mooiste schatten aan de muur

Collectorswall, je mooiste schatten aan de muur

De collectorswall, oftewel al je verzamelde schatten aan de muur. Ik weet niet of het een bestaande term is, maar ik gebruik hem voor een stukje muur in mijn huiskamer. Daar waar ik al mijn mooie spulletjes ophang. Wat ooit begon met twee tegeltjes van een vis en een...

Lees meer
Dwalen op Landgoed Het Hof en door het knusse Bergen (NH)

Dwalen op Landgoed Het Hof en door het knusse Bergen (NH)

Wandelen door de natuur, in combinatie met het slenteren door een leuk dorp is een perfecte combinatie voor een dagje weg. Als kers op de taart pak je wat leuke winkeltjes mee, bekijk je kunst en strijk je neer op een gezellig terras om het flanerende publiek te...

Lees meer
Molton Brown luxe bad- en douchegel

Molton Brown luxe bad- en douchegel

Voor dit product ben ik zwaar geïnfluenced tijdens het programma Linda's zomer- of winterweek. Mijn favoriete douchegel met eucalyptus geur was altijd die van de AC-tion. Helaas is deze, zoals zoveel producten van deze budget grossier, na een tijdje uit de schappen...

Lees meer
KOEKMAKERIJ VAN STAPELE, Amsterdam

KOEKMAKERIJ VAN STAPELE, Amsterdam

KOEKMAKERIJ VAN STAPELE, Amsterdam In een verborgen steegje, tussen Café Hoppe en Café de Zwart aan het Spui, zit de piepkleine koek makerij Van Stapele. Als je het steegje inloopt, komt de geur van chocolade en versgebakken koekjes je al tegemoet. Én de lange rij...

Lees meer
Zuurdesembrood bakken? Ook jij kunt het!

Zuurdesembrood bakken? Ook jij kunt het!

Als er iets onder genieten van het goede leven valt, dan is het wel een vers gebakken zuurdesembrood uit eigen keuken. Zo'n mooi knapperig broodje, dat je verlangend in plakken snijdt en bij de eerste hap al doet 'hummen' van geluk. Dat is wat ik iedereen gun!...

Lees meer
VAN DIJK & KO, Vintage en meer….

VAN DIJK & KO, Vintage en meer….

Hou je van vintage, brocante, oude bouwmaterialen of gewoon van allerhande 'oude meuk'? Ga dan zeker eens naar Van Dijk & Ko in Amsterdam-Noord. Die ene kast waar je al zo lang naar op zoek bent? Die geleefde eettafel voor in je nieuwe huis? Of gewoon lekker...

Lees meer
Café de Klepel, Amsterdam (Jordaan)

Café de Klepel, Amsterdam (Jordaan)

Lunchen in Amsterdam? Dan heb ik een behoorlijk lang lijstje restaurants waar ik graag nog eens wil snavelen. Bovenaan dat lijstje stond Café de Klepel, waar ik eens tijdens een wandeling door Amsterdam tegenaan liep. Het zag er zo knus uit! Dus toen een vriendin...

Lees meer
Bijzonder wonen: Droomhuis in Zweden

Bijzonder wonen: Droomhuis in Zweden

Speuren naar mooie huizen is iets wat ik graag doe in verloren uurtjes. En dan niet peperdure villa's die voorzien zijn van alle luxe en laatste snufjes, maar authentieke huizen met potentie. En nog leuker als die huizen dan ook nog eens te koop zijn voor heel...

Lees meer
Savooiekool rolletjes met gehakt en tomatensaus

Savooiekool rolletjes met gehakt en tomatensaus

Sinds ik mij heb aangesloten bij De Milieutuin, leer ik de meest uiteenlopende (vergeten) groenten kennen. Natuurlijk wil ik al die verse groenten uitproberen. Dit keer de savooiekool. Dit is één van de oudste koolrassen. Visueel gezien was het al een favoriet....

Lees meer
Wat je eigenlijk allemaal niet meer zeggen mag en kan….

Wat je eigenlijk allemaal niet meer zeggen mag en kan….

Gisteren had ik weer een heerlijk dagje voor mezelf. Geen werk, geen afspraken, geen visite, geen kinderen in huis, alleen een kleine pluizige viervoeter waar de tuindeur zo af en toe open en dicht voor moet omdat mevrouw graag in- en uitloopt. En zelfs zij nam mijn...

Lees meer
Cadeaus, het hoeft niet altijd nieuw te zijn!

Cadeaus, het hoeft niet altijd nieuw te zijn!

We zitten midden in de ratrace voor kerst. Iedereen is als een malle in de weer om de mooiste cadeaus te scoren voor hun geliefden. De pakketbezorgers rijden af en aan en het is maar helemaal de vraag of je cadeau dit jaar op tijd onder de kerstboom zal liggen. Ik doe...

Lees meer
Le Creuset braadpan. Die mag niet ontbreken in je keuken!

Le Creuset braadpan. Die mag niet ontbreken in je keuken!

Als je mij vraagt wat niet mag ontbreken in de keuken, dan hoef ik daar geen nano seconde over na te denken. Dat is mijn geliefde pan van Le Creuset. Natuurlijk al het noodzakelijk keukengerei daar gelaten. Als je alles hebt wat je nodig hebt in de keuken en koken is...

Lees meer
Zuurdesemstarter

Zuurdesemstarter

Zuurdesembrood bakken stond al lange tijd op mijn lijstje om eens uit te proberen. Steeds voor mij uitgeschoven want het leek mij een heel ingewikkeld proces. Tientallen filmpjes heb ik gekeken, die de stap om te beginnen alleen maar groter maakte. Elke thuisbakker...

Lees meer
John Derian Picture Book

John Derian Picture Book

Laatst deelde ik op Instagram een eigenaardige tic van mij. Die niet zo eigenaardig bleek, er zijn meer types zoals ik. Interieur magazines, Pinterest en Instagram zijn mijn grote inspiratiebronnen op allerlei gebied, maar zeker als het gaat om interieur styling. Zo...

Lees meer
Risotto met venkel en geitenkaas

Risotto met venkel en geitenkaas

De oogst van de venkel is op de collectieve moestuin, waar ik voor mijn plezier een beetje meeschoffel, gigantisch. Venkel vind ik een prachtige groente om te zien. De mooie witte knol, die zo sierlijk gevormd is en dan dat frisgroene loof. Een lust voor het oog....

Lees meer
Kledingkast opruimen en kleding toevoegen

Kledingkast opruimen en kleding toevoegen

De laatste warme dagen hebben we net achter ons gelaten. Tijd om de kast op te ruimen en de warme kleding weer tevoorschijn te halen. Zwierige zomerjurken, topjes, korte rokjes en broeken zijn de komende tijd niet meer nodig, die mogen achter in de kast of in een...

Lees meer
Landgoed Koningshof, avontuurlijk wandelen in de herfst

Landgoed Koningshof, avontuurlijk wandelen in de herfst

De herfst is in volle gang, de bladeren aan de bomen laten hun mooiste kleuren zien, voordat ze hun bladerdek laten vallen. Hét moment om een mooie herfstwandeling te maken. Een mooie plek om avontuurlijk te wandelen in de herfst, is het sprookjesachtige Landgoed...

Lees meer
3x vega smeersels voor bij de borrel of op brood

3x vega smeersels voor bij de borrel of op brood

In huize ENJOY! verzetten, de jong volwassenen, zich steeds meer tegen het eten van vlees. Moest eerst de kippendij, in de roerbak maaltijden, vervangen worden voor vega varianten. Nu zijn we zelfs zover gekomen dat ook broodbeleg van de slager niet meer geblieft...

Lees meer
Snapshots september 2021

Snapshots september 2021

De zomer is alweer voorbij. Voor mijn gevoel heb ik gisteren de tuinspullen buiten gezet en kan ik ze nu weer opbergen. Bizar! Gelukkig zijn wij afgelopen maand ook nog een paar dagen naar Mallorca geweest. Heerlijk om er even uit te zijn. Daar moeten we het voorlopig...

Lees meer
Kip met spek, brie, walnoten en honing

Kip met spek, brie, walnoten en honing

Hoewel ik probeer niet heel veel tijd te besteden aan Social Media, vind ik het wel leuk om regelmatig Insta Stories te plaatsen en heb ik een aantal Instagram accounts die ik met veel plezier volg. Eén daarvan is Sosn (Something old & something new) Interieur...

Lees meer
Snapshots augustus 2021

Snapshots augustus 2021

De maand augustus is alweer voorbij en gevoelsmatig lijkt de zomer ook alweer voorbij. De telefoon met kiekjes heb ik weer leeggemaakt en ik kijk, samen met jou, even terug op de afgelopen maand. Kijk je mee? Een aantal lekker happen die hier 's avonds op tafel...

Lees meer
Fête de la Nature – zaterdag 4-9-2021 in Uitgeest

Fête de la Nature – zaterdag 4-9-2021 in Uitgeest

De natuur inspireert, verwondert en maakt je blij! De slogan van het Fête de la Nature. Eéntje die klopt als een bus want als iets mij dit jaar gelukkig heeft gemaakt, is het dat ik mij aangesloten heb bij de collectieve Milieutuin in Uitgeest. Een club...

Lees meer
EROPUIT Favoriet: Villa Augustus in Dordrecht

EROPUIT Favoriet: Villa Augustus in Dordrecht

Wij van ENJOY! gaan er geregeld op uit. Niet vaak komt het voor dat we meerdere malen terugkomen op mooie plekjes. Simpelweg omdat er teveel te ontdekken valt. Een grote uitzondering hierop is Villa Augustus in Dordrecht. Deze plek bezoeken wij elk jaar wel een keer....

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: RICE ovenschalen

ENJOY’s FAVORITES: RICE ovenschalen

Kokkerellen en bakken is aan ons bij ENJOY! wel besteed. We brengen heel wat tijd door in de keuken, maar ook aan tafel. Ik vind het dan ook leuk om aandacht te besteden aan kwalitatief goed kookgerei en aan mooi serviesgoed. Een favoriet die ik graag met jullie wil...

Lees meer
Snapshots juli 2021

Snapshots juli 2021

Zo is er weer een maand omgevlogen en is het weer tijd voor de Snapshots van juli. Heel veel tijd heb ik besteed in de collectieve moestuin en om van de oogst lekker dingen te maken. De foto's heb ik weer van mijn telefoon gehaald en samen met jou kijk ik even terug...

Lees meer
Duifkruid, mooi als tuinplant of als snijbloem

Duifkruid, mooi als tuinplant of als snijbloem

Bloemen, ik zou niet zonder kunnen. Altijd staan er hier bloemen in huis. In de zomer mooie zelf geplukte boeketten en in de winter rij ik regelmatig naar één van mijn favoriete bloemisten om mezelf te verwennen met een mooie bos kleur en fleur. Een bloem die je tot...

Lees meer
Brownie zonder bloem, maar met kersen

Brownie zonder bloem, maar met kersen

Bij ENJOY! in de keuken is het altijd een drukte van belang. Kook ik niet, dan is het wel één van de pubers die in de keuken iets staat te koken of te bakken. Wij zijn alle drie enorme lekkerbekken en proberen graag recepten uit of bedenken zelf nieuwe gerechten. De...

Lees meer
Zelfgemaakte limonade

Zelfgemaakte limonade

Het heerlijke weer van de afgelopen dagen en de dagen in het verschiet, vragen om zelfgemaakte limonade en ijsjes. Natuurlijk kun je naar de winkel rennen en van alles uit het schap trekken, maar veel leuker is het om zelf limonade te maken. Het is niet alleen veel...

Lees meer
Linzensalade met zalm, bietjes en gepocheerd ei

Linzensalade met zalm, bietjes en gepocheerd ei

Als je mij vraagt wat mijn favoriete lunchplek is, dan hoef ik daar nog geen seconde over na te denken. Dat is Buffet van Odette aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het sfeertje, het goddelijke eten, de wijn, de gasten, chef Odette. Kortom het "je ne sais quoi"...

Lees meer
Help! In huis gaat ineens alles stuk

Help! In huis gaat ineens alles stuk

Ken je dat? De wasmachine gaat stuk en niet veel later begeeft de stofzuiger het en ook het strijkijzer houdt het voor gezien. Een gevalletje Murphey's law. Als iets fout gaat of stuk gaat, blijft het nooit bij één ding gek genoeg. Het ongeluk komt altijd in meervoud...

Lees meer
FRUITTUIN VAN WEST

FRUITTUIN VAN WEST

FRUITTUIN VAN WEST Toen de pubers nog geen pubers waren gingen wij elk jaar wel een keer appels plukken in een boomgaard. Maar de laatste jaren hoef ik met dat soort uitstapjes niet meer aan te komen. Ze vragen mij met een stalen gezicht of ik gek geworden ben :)...

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: