SNAPSHOTS week 1/2016

jan 11, 2016 | Snapshots

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 1/2016

Wat leuk dat je er weer bent om een kijkje te komen nemen naar wat ik vorige week uitspookte? Niet zo heel veel spannends eigenlijk. Het zijn een beetje tamme weken zo rond de feestdagen en aan het begin van het nieuwe jaar. Maar ‘never a dull moment’ hier bij ENJOY! Ik testte eindelijk wat producten uit die ik eerder had ontvangen. Altijd leuk om te doen. Zeker omdat het over het algemeen producten zijn die ik zelf niet gebruik of waar ik zelf niet snel voor zou kiezen. Kijk je mee?

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Hij staat al te boek als “Moody White Cat” maar op deze foto laat hij zich echt van zijn slechtste kant zien. Hij is bloed chagrijnig omdat hij weet dat ik hem van de rugleuning van de stoel af ga gooien. Dat is een plekje, dicht bij de verwarming, waar hij het liefst ligt maar waar ik niet zo blij van word met al die kattenharen… Sorry, Spook…. wieberen.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit is één van mijn favoriete pasta gerechten. Ik schreef vorige week een artikel over dit familierecept. Cannelloni al forno. Hier vind je het recept.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging bij de viswinkel langs, bij ons in het dorp. Voor mijn wekelijkse dosis Omega 3. Een harinkje met uitjes en zuur, warm gerookte zalm, verse zalm, makreel (niet op de foto) en sprotjes. Allemaal gezonde vissoorten. Dit at ik niet allemaal tegelijk op hoor 🙂

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was al een tijdje op zoek naar dit ondergoed. Kijk… je hebt verleidelijke lingerie voor overdag en als je ‘s avonds met je nieuwe liefje bent. En je hebt dit comfortabele ondergoed voor als niemand het ziet en wat zo lekker zit als een tweede huidje. Fijne boxers en hemdjes van AVET. De zwarte 3844 zijn mijn favoriet.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had niet alle saus en vulling gebruikt voor de Cannelloni. Makkelijk, want nu kon ik de volgende dag in een handomdraai een verrukkelijke lasagna maken.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good LifeLunchtime!… Een paar keer per week skip ik brood. Omdat brood zo af en toe mijn neus uitkomt. Dit keer had ik een heerlijke omelet met een stukje warmgerookte zalm. LEKKER!!

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had dit prachtige stuk van Burleigh Calico besteld maar pijnlijk, pijnlijk…. De voorraad van de webshop klopte niet en dus was ik even in diepe rouw. Weg prachtige kaasstolp. Als iemand hem nog eens ergens voor mij tegenkomt? PLEASE, LET ME KNOW!

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik testte deze vochtherstellende shampoo en masker van GUHL. Fijne producten. Het ruikt zalig en je haar ziet er na een paar keer gebruik weer vitaal en glanzend uit.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze kast heb ik te koop gezet op Marktplaats. Hij is prachtig maar heeft net te weinig ruimte voor mijn al groter groeiende collectie serviesgoed en aanverwante artikelen.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Een jaar voorbij en een heel blogboekje vol geschreven. Elke week maak ik een To Do lijst voor ENJOY! wat er online moet komen. Waar ik nog over wil schrijven, uit moet zoeken, wie ik moet benaderen, wat ik moet fotograferen enz. enz. Alles houd ik bij in zo’n boekje. Heel handig want je kunt alles nog eens makkelijk doornemen of iets belangrijks terugvinden.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

En tijdens het telefoneren een beetje krabbelen….

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik heb alweer keus uit een paar ‘verse’ exemplaren.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik twijfelde lang… Deze is het overigens niet geworden. Die bewaar ik nog even.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Guilty Pleasure…. Deze heerlijke macarons. De pubers maakte deze. Het recept vind je hier en hier.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit poppetje kocht ik bij de Flying Tiger. Geinig ding. Terug van Pilates inspireerde het mij om deze ‘meneer’ ook maar eens in een Pilates-pose te zetten. Ik moet elke keer lachen als ik ‘hem’ daar zo zie staan. Zijn kniebanden hangen er wel een beetje raar bij zo….

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Heavenly!! Deze sashimi bowl. Binnenkort deel ik het recept met jullie.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Al dat serviesgoed komt toch altijd leuk van pas 🙂

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging voor dit gerecht voor het eerst een ei pocheren. Ik was op het ergste voorbereid want las allemaal drama verhalen maar het ging best oké volgens mij… Water met azijn, draaikolk maken, ei erin en na 1,5 minut pan van het vuur nemen en het ei nog even in het kokende water laten.

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

Oké, niet heel strak maar niet gek voor een eerste keer toch?

SNAPSHOTS week 1/2016 | ENJOY! The Good Life

En dan publiceerde ik nog een artikel over MaMa Kelly in Den Haag welke je hier terug kunt lezen. Bij MaMa Kelly kun je goddelijke kip en kreeft eten. En… deze week kunnen ‘wij’ Amsterdammers hier ook van genieten want MaMa Kelly heeft t/m 14 januari een Pop-Up Restaurant tijdens de Horecava in de RAI. Reserveer snel een plekje want die zijn heel beperkt en geloof mij…. Daar krijg je GEEN spijt van.

Dit was het overzicht van afgelopen week. Komende week ga ik mij in de reiswereld begeven. De Vakantiebeurs is deze week in de Jaarbeurs. Hier ga ik wat inspiratie op doen voor mijzelf maar ook voor jullie. Wat is jouw favoriete reisbestemming of heb jij een plekje waar ik zeker een keer heen moet? Leuk, laat het mij weten!

ENJOY! your week

 

Red velvet hart taartjes, lekkers voor jouw Valentijn!

Red velvet hart taartjes, lekkers voor jouw Valentijn!

Red velvet hart taartjes, lekkers voor jouw Valentijn! Valentijnsdag is in aantocht. En hoewel ik het eigenlijk maar een beetje commerciële gekkigheid vind, wil ik het toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit keer geen cadeautips, maar een recept voor heerlijke...

Lees meer
Pasta Bolognese, een klassieker én de favoriet van ENJOY!

Pasta Bolognese, een klassieker én de favoriet van ENJOY!

Als ik de pubers vraag wat ze willen eten? Dan is het standaard antwoord: "Jouw pasta!". Van alle goddelijke dingen die ik kan maken, willen ze altijd maar die 'eenvoudige' pasta. De pasta Bolognese is blijkbaar ook hier, in huize ENJOY!, een klassieker geworden. Ik...

Lees meer
Snapshots week 4 en 5/2021

Snapshots week 4 en 5/2021

  Bij Binnenstebuiten zag ik een lekker recept met Jackfruit voorbij komen. Nog niet eerder heb ik Jackfruit gebruikt. Dit was een stoofpotje met hete bliksem. Echt een aanrader om eens te maken! Het recept vind je hier.     Even een snelle maaltijd in...

Lees meer

Samenwerken

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly