‘Onhandige Harry’ vraagt om een goede verzekering

mei 29, 2019 | Healthy life

 

'Onhandige Harry' vraagt om een goede verzekering | ENJOY! The Good Life

‘Onhandige Harry’ vraagt om een goede verzekering

Laatst kwam ik thuis en trof ik de jongenspuber aan in blinde paniek. Hij was bang dat hij de rest van zijn leven door moest met een hockeystick aan zijn hand. Sorry, ik ben zo’n moeder die daar meteen de humor van inziet en kreeg een zenuwachtige lachstuip. Wat was het geval. De tape van zijn hockeystick moest vernieuwd worden en hij had bedacht dat het handig was om het wat beter te bevestigen door secondelijm te gebruiken.

Technisch hoogstandje

Die secondelijm zat vervolgens binnen no time overal, behalve op zijn hockeystick en hij deed verwoede pogingen het goedje van zijn vingers af te krijgen. Toen ik echter in de keuken kwam was het lachen mij snel vergaan. De druif had bedacht dit technische hoogstandje uit te voeren op het hardstenen aanrechtblad van het kookeiland. Niet even een krantje of iets dergelijks eronder en dus was een groot deel van het blad, in de strijd van het gevecht om los te komen, onder de seconden lijm komen te zitten.

Chaos

Nu was het mijn beurt om in de blinde paniek te schieten. Mijn prachtig, mooie keuken helemaal naar zijn grootje. Die rottige lijm krijg je er natuurlijk met geen mogelijkheid meer vanaf. De jongenspuber maakte zich echter alleen druk om de lijm die op zijn vingers zat en had geen oor voor mijn verzoek om een verklaring voor deze chaos. Ik had allang gezien dat het met die vingers wel goed zou komen, maar als les liet ik hem maar even zweten. Ondertussen was ik, samen met de damespuber, druk in de weer om een manier te vinden die troep van het blad af te krijgen.

Verlossing

Uiteindelijk is de jongenspuber verlost van zowel het aanrechtblad, als zijn hockeystick. De tape zit er weer stevig op. Hoewel hij van de week weer thuis kwam met het verzoek om een nieuwe hockeystick want hij had hem weer eens aan gort geslagen. Ook met het aanrecht is het weer goed gekomen. Weken zijn wij in de weer geweest met aceton en voorzichtig de lijmresten aan het afkrabbelen geweest op de vierkante centimeter. De jongenspuber hebben wij maar gevraagd om op gepaste afstand te blijven.

Goed verzekerd

Hij is onze ‘Onhandige Harry’ die het altijd presteert om in de vervelendste situaties te komen. Zoals de laptop van opa proberen te updaten en die vervolgens te laten crashen. Of op de bank te ploffen waar toevallig net zijn oom zijn design bril heeft neergelegd en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een goede verzekering in deze gevallen is geen overbodige luxe. Een Aansprakelijkheidsverzekering kun je makkelijk en snel afsluiten bij FBTO. Als je het mij vraagt een must als je kinderen en/of huisdieren hebt. En zeker met onhandige pubers. Want het had zomaar gekund dat ik op zoek moest naar een nieuwe keuken.

Heb jij al een Aansprakelijkheidsverzekering? En heb jij daar al profijt van gehad? Of misschien heb jij ook wel een maf verhaal van een onhandige puber? Laat je reactie achter in de comments hieronder. Dat vinden wij leuk!

ENJOY! your insured teenagers.

Beeld: @Daniel Nieto by Pexels.

 

 

Snapshots week 10 t/m 14/2021

Snapshots week 10 t/m 14/2021

Sinds kort ben ik fan van de website De Smaakmunitie. Er staan hier zoveel heerlijke recepten online dat het water mij in de mond loopt als ik daar aan het rondscrollen ben. Zo maakte ik deze Zuid-Afrikaanse Bobotie. Deze ovenschotel is goddelijk! De koelkast lag nog...

Lees meer
Wil je van je overwaarde genieten?

Wil je van je overwaarde genieten?

Misschien ken je de term 'opeet-hypotheek' nog wel. Voor 2007 boden diverse banken deze vorm nog aan. Je kon, als je overwaarde had in je huis, maandelijks een deel opnemen voor een aanvulling op je inkomen of een bedrag in eens opnemen om leuke dingen te doen. Toen...

Lees meer
Pasen? Zonder paasstol geen feest!

Pasen? Zonder paasstol geen feest!

Eén van de bezigheden tijdens deze crisis is het sorteren van foto's. Ook ik ging wat oude bestanden door en kwam tot mijn verbazing heel veel fotomateriaal tegen waar ik nog niets mee gedaan had. Onder andere de foto's van deze heerlijke zelfgemaakte paasstol. Een...

Lees meer

Samenwerken

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly