Het iconische T-shirt van Vogue

mei 14, 2020 | Fashionable

Het iconische T-shirt van Vogue | ENJOY! the Good Life

Het iconische T-Shirt van Vogue

In deze blog wil ik je graag vertellen over mijn all-time favorite t-shirt! Iedereen heeft wel zo’n item in de kast die je vaak draagt, juist omdat je er van alles mee kan in je totale garderobe. Voor mij is dat het logo shirt van Vogue! Even voor de duidelijkheid, hét originele t-shirt van Vogue. Want als je op internet gaat zoeken zijn er vele look-a-likes en die bedoel ik nou net niet.

Het iconische T-shirt van Vogue | ENJOY! the Good Life

Vogue

Het modemagazine Voque brengt met regelmaat een nummer uit met daarbij het t-shirt als kadootje. Tot nu toe heb ik ze allemaal gespaard én gedragen. Binnenkort komt er weer zo’n uitgave aan en wil ik jou net zo enthousiast maken hiervoor als ik ben. Logo t-shirts zijn al langere tijd een onmisbaar kledingstuk in vele collecties. Seizoen na seizoen.

Het iconische T-shirt van Vogue | ENJOY! the Good Life

Logo t-shirt

Basic t-shirts met een tekst op de voorkant. De één wel wat mooier dan de ander, maar dat is een kwestie van smaak. Volgens mij wordt er vaak niet eens echt goed gelezen wat er opstaat (soms toch wel een tip om dat even te doen), maar gaat het meer om de combinatie die je ermee kan maken. Het maakt je outfit namelijk wat stoerder en nonchalanter.

Het iconische T-shirt van Vogue | ENJOY! the Good Life

Combineren

Neem nou de blazer bijvoorbeeld, die draag je toch snel tijdens formele gelegenheden. Maar daar kun je zoveel meer mee doen! Samen in combinatie met een leren broek of stoere jeans en dat t-shirt, heb je de perfecte casual outfit. Of heb je een pak voor je werk, maar vind je die te zakelijk? Laat niet hangen in je kast, want het logo shirt en sneakers geven het een totaal andere look!

Ik heb natuurlijk meerdere shirts hiervoor gebruikt, maar kom voor mezelf toch steeds weer terug op de (witte) Vogue variant. Hoe komt dat toch? Door meerdere eigenschappen; de combinatie van wit met zwart, het stevige logo en lettertype, het stijlvolle woord, het basis model en het authentieke gevoel dat het met zich meebrengt. Niet schreeuwerig en niet ordinair! En….het past écht overal bij, ook als het niet matcht.

Het iconische T-shirt van Vogue | ENJOY! the Good LifeZo draag ik het graag onder een zijde kimono van Sissel Edelbo. Een druk en kleurig item, dat ik hiermee wat afzwak. Jeans erbij en de look is compleet en draagbaar. De lange print rok van Zara, krijgt een luxe uitstraling door het shirt. Dit dus in het voorjaar en zomer. Maar het fashion item is leuk voor het héle jaar. In de winter is het de perfecte top onder je (fluffy) vest, welke kleur dan ook.

Kado bij de Vogue

En de grap is, dat het shirt je bijna niets kost. Je koopt het Vogue tijdschrift en je krijgt het kado. Hoe simpel en leuk kan het zijn! Bij het modenummer van juli/aug 2020 zit weer zo’n te gek exemplaar. Het witte t-shirt heeft dit keer een wat kleiner logo. Een ware must have om je outfits de juiste modische look te geven! En dit kan ook in de sportschool ladies! De zwarte variant maakt mij toch altijd een beetje meer blij als ik weer aan de apparaten moet hangen. Ook enthousiast? Ben benieuwd naar jouw creatie!

Dit artikel over mode is geschreven door Martine van Fashiøn By Martine. Zij is lang actief geweest in de modewereld als inkoopster en styliste. Momenteel timmert zij lekker aan de weg met haar eigen mode adviesbureau én schrijft om de week een mode artikel op ENJOY! Heb je vragen over mode, stylingtips, mode musthaves, the do’s and don’t, etc. Vraag het aan Martine! Laat je reactie hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com. Samenwerken? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden.

ENJOY! your favorite fashion item

Beeld: FashiønbyMartine
Wij zijn op zoek naar jou!
Ook zin om voor ENJOY! te schrijven? Wij zijn nog op zoek naar gast bloggers die artikelen willen schrijven over beauty, sport, mindfulness/happiness, muziek, geldzaken en kunst/cultuur. Je hoeft geen literair schrijver te zijn. Als je jouw passie maar over weet te brengen op de lezer. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mail naar: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

♥ Bewaar voor later op Pinterest ♥

 

 

Paringsdrang

Paringsdrang

De zon schijnt ineens tierig, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen rond. Het is lente! Mijn favoriete seizoen en het is volop genieten. Toch brengt de lente een bepaalde onrust met zich mee. Ook dit jaar ben ik weer veel te laat op rantsoen gegaan. Dat...

Lees meer
ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

ENJOY’s FAVORITES: MAC lipstick Red Rock

Wie ENJOY! volgt of mij kent, weet dat ik meestal met rood gestifte lippen door het leven ga. De één gruwelt er van, ik hou er van. Rood is mijn favoriete kleur en past bij mij. Als ik 's ochtends opsta en er belabberd uitzie, geloof mij dat gebeurt steeds vaker met...

Lees meer
Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Mijn Panda en ik. Wat hadden we het fijn!

Met pijn in het hart ruilde ik zeven jaar geleden mijn helderblauwe, kleine, Duitse mobiel met zilveren ster in. Ik hecht veel waarde aan zaken die mij niet in de steek laten. Heel wat jaren was dat deze automobiel, maar helaas liet hij mij steeds vaker in de steek....

Lees meer

Samenwerken

%d bloggers liken dit: