Buitenleven volgens Søstrene Grene

apr 30, 2017 | Gardenlife, Things I love

Buitenleven volgens Søstrene Grene | ENJOY! The Good Life
Houten rek € 2,78 (66x40cm) Balkonhanger € 1,59

Oh boy….. Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer! Eindelijk kunnen de tuinen en balkons opgevrolijkt worden. Alles weer een beetje zomerklaar maken. Als het zonnetje dan wat zelfverzekerder losbarst, kunnen we lekker genieten en is het meeste werk al gedaan.

Buitenleven volgens Søstrene Grene | ENJOY! The Good Life
Zinken balkonhanger € 5,58 / Bamboe mand € 6,18 / Bloempot (10-14 cm) v.a. € 1,39 / Sierfles (20 cm) € 1,68 / Buitenkleed (45×70 cm / 60×140 cm) v.a. € 2,98 / Theelichthouder roze € 3,49 / Zinken pot met hengsel ( 7-16 cm) v.a. € 0,58 / Zinken bak met handgrepen € 5,58 / Plaid (125×150 cm) € 10,98 / Kussen met knoop (40×40 cm) € 5,56

Budget

Ik ben al druk bezig leuke dingetjes bij elkaar aan het scharrelen. De meeste spulletjes zijn van vorig jaar die met een lapje of een likje verf weer een jaartje meekunnen. Maar natuurlijk wil ik ook graag wat nieuwe dingen, alleen laat het budget geen extreme uitgaven toe.

Buitenleven volgens Søstrene Grene | ENJOY! The Good Life
Stoeltjes € 34,96

Gelukkig hoeft het niet altijd heel duur te zijn om je balkon of tuin weer wat op te frissen. Je verzameld wat leuke spullen van de kringloop, wisselt wat snuisterijen uit met vriendinnen en koopt zo her en der een kleinigheidje in een hippe budgetwinkel. Een winkel waar ik graag rondstruin en waar de prijsjes altijd verrassend vriendelijk zijn is bij Søstrene Grene.

Buitenleven volgens Søstrene Grene | ENJOY! The Good Life
Tuintafel 42 cm € 22,98 / Hangpot € 2,77

Buitenleven 2017 collectie

Jammer genoeg kun je niet online winkelen en zit deze winkel niet op elke hoek van de straat. Gelukkig duikt deze leuke Deense hebbedingen winkel in steeds meer steden op. Onlangs werd er een vestiging geopend in Amersfoort. Het hele concept is bedacht door de Deense zussen Anna en Clara. Zij bedenken de trends en collectie’s zoals bijvoorbeeld deze nieuwe ‘Buitenleven 2017’ collectie.

Buitenleven volgens Søstrene Grene | ENJOY! The Good Life
Bloempot div. kleuren v.a. € 2,79 / Lantaarn € 6,98 / Opbergkist € 10,95

Voor kleine tuinen en balkons

Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor kleine tuinen en balkons en bestaat uit een spannende combinatie van speelse items in een rustige, eenvoudige uitstraling. Met als hoofdkleuren groen, roze/terracotta en donkerblauw die samen een mooi geheel vormen in je tuin of op je balkon.

Buitenleven volgens Søstrene Grene | ENJOY! The Good Life
Theelichthouder € 1,09 / Decoratief dienblad € 3,68

Elegante tuinstoelen, tafels, zitkussens en plaids. Verschillende bloempotten en balkonhangers in frisse kleuren. En om het af te maken gezellige lantaarns, vazen en theelichthouders.

ENJOY! garden- and balcony life.

 

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Diversiteit als vanzelfsprekendheid Met pubers kunnen er soms behoorlijke heftige discussie ontstaan over uiteenlopende onderwerpen. Keuzes die de overheid maakt, het virus, generatieverschillen, discriminatie, Unilever en de Vegetarische Slager, of de appeltaart wel...

Lees meer
Orzo met inktvis

Orzo met inktvis

Orzo met inktvis Dat wij hier bij ENJOY! van orzo houden is geen geheim. Diverse varianten vind je inmiddels op de website. Allemaal even lekker en over het algemeen snel klaar te maken. Deze orzo met inktvis zag ik in het kookprogramma van Nigella Lawson (Simply...

Lees meer
Snapshots week 46/2020

Snapshots week 46/2020

    Vlees eten wij zeker niet dagelijks. Eigenlijk steeds minder. Maar zo heel af en toe een biefstuk, daar kan ik echt van genieten. Normaal gesproken ga ik voor een goede biefstuk naar Loetje. Ik waag mij er zelf meestal niet aan want of het is een...

Lees meer

Samenwerken