AH HAMMAM FOAM GEL

jul 12, 2016 | Beauty, Things I love

AH HAMMAM FOAM GEL | ENJOY! The Good Life

AH HAMMAM FOAM GEL

Wie ENJOY! The Good Life al langer volgt weet dat ik gek ben op Foam Gels. Je hebt ze in vele varianten, geuren en kleuren. De meest bekende zijn die van Rituals. Maar wist je dat ook de HEMA en Albert Heijn deze heerlijke Foam Gels verkoopt in een goedkopere maar niet minder goede of lekkere variant?

Verkwikkend ochtendritueel.

Eerder schreef ik al over de AH Ayurveda Foam Gel. Dit is een absolute favoriet van mij. Maar de Albert Heijn heeft ook nog een andere geur, de HAMMAM Foam Gel. Deze is exact hetzelfde in gebruik en prijs maar ruikt heel verfrissend. En daardoor vind ik deze perfect voor het ontwakende ochtend ritueel.

AH HAMMAM FOAM GEL | ENJOY! The Good Life

Geurcombinatie.

De Foam Gel bevat eucalyptusmint en rozemarijn. Ik hou van de geur van eucalyptus en rozemarijn. Het is een perfecte geur combinatie die je zintuigen op scherp zetten. Net als in een andere favoriet van mij…. de geurkaarsen van True Grace. Voor de ochtend vind ik dat heel fijn en verkwikkend. Voor de avond of een luie zondag gaat mijn voorkeur uit naar de Ayurveda variant.

Ik ben niet zo thuis in al deze ingrediënten maar voor wie dat graag uit wil pluizen…. ‘be my guest’ 🙂

AH HAMMAM FOAM GEL | ENJOY! The Good Life

Fijn in gebruik.

Het doseren van de gel werkt heel makkelijk. Je drukt op de knop en er komt een compacte gel uit die binnen no time opbolt tot een grote bal luchtig schuim en zodra je het verdeeld op je natte huid schuimt het nog meer op. Het is een heerlijk romige substantie.

De gel is overigens zuinig in gebruik. Je hebt maar weinig nodig voor een rijk Hammam gevoel. Je doet dus lekker lang met dit fijne product dat ook nog eens heel vriendelijk geprijsd is. Een dikke aanrader!

200 ml – € 2,99. Verkrijgbaar in de AH winkels en online

ENJOY! these rich foaming gels

 

 

SNAPSHOTS week 01/2021

SNAPSHOTS week 01/2021

Ondanks dat ik nergens heen kan en geen fluit meemaak, toch nog een behoorlijk gevuld snapshot overzicht. Kijk je samen met mij nog even terug op afgelopen week? Het is winter en dus het moment om heerlijke hachee te maken. Ik maak altijd een flinke hoeveelheid zodat...

Lees meer
Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Wereldleed? Welnee, geniet van je eigen bubbel!

Waarom al het wereldleed op je schouders dragen als het al een hele klus is om alles binnen je eigen bubbel een beetje op de rit te houden? Dat is wat ik mij van de week afvroeg. Er zijn tijden geweest dat ik heel bewust het nieuws negeerde. Ik las geen kranten, keek...

Lees meer
Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes

Niets lekkerder dan voor het weekend een grote pan soep maken. Deze minestronesoep met tortellini en salsiccia balletjes is een favoriet. Makkelijk, superlekker, gezond en je kunt hem in allerlei variaties maken. Net wat je voor handen hebt of trek in hebt. De ene...

Lees meer

Samenwerken